Вторият албум на Рут излиза в САЩ, Европа и Азия


Вторият албум на Рут излиза в САЩ, Европа и Азия

3683

Вторият студиен албум на Рут - "RUTH", ще бъде издаден в САЩ, Европа и Азия на 20 февруари.  

Дискът вече беше представен у нас в края на 2013, но българските фенове на певицата ще имат възможността да я чуят и видят на живо в Sofia Live Club от 23.00 ч. само два дни след световната премиера, когато Колева ще представи новото си видео - към втория сингъл от албума, песента "Turn This Around". Клипът е дело на холандския режисьор Буба Дола, чиято идея пренася гледащия в сюрреалистично пространство и време, преди много, много години, в една друга галактика, където главната героиня Рут е фея. Парчето има и ремикс, направен от британския диджей и продуцент Ерик Лау.

Съпорт на вокалистката и нейната формация в Sofia Live Club: DJ Stephane.

Изпълнителката получи признание от двама водещи в различни програми на британското радио BBC. Песента "Dissonant" от новия ѝ проект се завъртя в програмата на BBC 2 неотдавна - в шоуто на Хюи Морган, познат като фронтмен на Fun Lovin' Criminals. Той пусна "Dissonant" в предаването си на 18 януари, наред с песни на Арета Франклин и Джос Стоун.

Лондонската програма на BBC пък отправи покана към Рут за изпълнения на живо в предаването на култовия музикален журналист Робърт Елмс.

Българката пя на живо в ефира на BBC London на 14 февруари.

Още - на:

http://ruthkoleva.com/
https://soundcloud.com/ruthkoleva

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички