10-часов хип-хоп маратон в клуб Маскара и Opera Cafe


10-часов хип-хоп маратон в клуб Маскара и Opera Cafe

4093

Популярната черна музика, завладяла през последните години света и родната сцена, ще властва едновременно в Opera Café и клуб "Маскара" на 27 март, четвъртък.

10-часовото парти ще стартира в 21.00 часа в Opera Café с тематичния хип-хоп и ар-ен-би лайв на Веси Бонева и DJ:Starlight - Black Affair. След полунощ купонът ще се прехвърли в клуб "Маскара", където феновете на хип-хопа ще бъдат разтърсени от второто издание на Pimp My Vanity Black Vol.2 с двойна доза горещи мацки, сексапил и ефектни танци на пилон.

"Черният" маратон в четвъртък вечер ще бъде поведен от талантливата  певица с кадифен глас Веси Бонева и хитовия продуцент, композитор и диджей Светлин Къслев (a.k.a DJ :Starlight). Музикантите ще гостуват за втори път в музикалната поредица на сцената на клуб Opera Café.

Специално подготвеният репертоар ще включва световни хип-хоп, ар-ен-би и соул хитове с новаторски аранжименти, както и перкусии на живо от специалния гост на вечерта - Ico Conga. Black Affair с Веси Бонева и DJ:Starlight обещава да зареди присъстващите с настроение за танци и ще ги подгрее за Pimp My Vanity Black в "Маскара".

За втори път горещата изненада за всички гости ще бъде еротичен пол денсинг и най-добрите акробатични пърформънси на пилон от гостуващите професионални танцьорки.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички