Дръм-ен-бейс парти №1 в света – Hospitality, гърми насред София


Дръм-ен-бейс парти №1 в света – Hospitality, гърми насред София

3820

София става домакин на най-добрата марка дръм-ен-бейс събития в света – Hospitality, за пореден път.

Организатори на събитието, което ще се състои в зала 3 на НДК на 26 април, са EventEase и  Hospitality Bulgaria.

Специално за партито пристигат трима от главните заподозрени от култовия британски лейбъл Hospital Records, чието музикално меню е неизменна част от програмата на най-престижните световни фестивали за електронна музика. London Elektricity, Fred V & Grafix (на снимката), Etherwood и майсторът на микрофона - MC Wrec, обещават първокласна бас вечер. Залата с прекрасна панорамна терaса на 7-я етаж на НДК ще бъде оборудвана със сериозен звук и осветлeние, отговарящи на всички изисквания на световния лейбъл. Не пропускай една тотална "Бас болница" и вземи своя билет на изключително достъпните цени от 20 и 25 лв., приканиха организаторите. За най-големите фенове те предлагат и специален ВИП-пропуск на цени от 45 и 50 лв., в който е включен мърчандайз артикул от Hospital Records и други изненади.

London Electricity (Hospital Records, London, UK)

Един от бащите на Hospital Records London Electricity, е замесен в дръм-ен-бейса още от 90-те и през годините се утвърждава като топпродуцент и диджей, забъркващ необичайна смес от тежък дръм, лек джаз и соул. 2011 е една от най-запомнящите се години за двигателя на лейбъла, белязана с излизанетo на петия му студиен албум "Yikes!". Дискът е записан с меките вокали на талантливата шведка Elsa Esmeralda.

Fred V & Grafix (Hospital Records, London, UK)

Акцентът в предстоящото издание на Hospitality Bulgaria определено ще е  младото и обещаващо дуо Fred V & Grafix. Гостите ще представят актуалния си албум "Recognise". Свежото попълнение на лейбъла се присъединява към компанията през 2011  с емблематичния си микс "Find My Way", а впоследствие издава в неговия каталог "Major Happy", "Purple Gates" и "Goggles" EP, които автоматично нареждат артистите сред главните "лекари" в най-популярната дръм- ен-бейс болница в света.

Etherwood (Med School Music, London, UK)

Още един от младите таланти в дръм-ен-бейса – Etherwood, ще се присъедини към участниците в партито. Красивите бийтове и дълбоки мелодии му носят признание от хиляди фенове по света, а ние засега можем със сигурност да твърдим, че миксирането му се получава повече от добре, защото само за изминалите две години издава за Hospital Records разтърсващите "Give it Up" и "Spoken", припомнят меломани.

MC Wrec (Brighton, UK)

С над 15-годишен стаж зад микрофона, 7 световни турнета, лайфове от Ню Йорк до Токио, Jon Bailey, по-известен като MC Wrec, спокойно може да бъде определен като един от най-бързите и опитни емсита в бранша. Именно той ще се погрижи за поддържане на "тротиловата" атмосфера в зала 3 на НДК.

Фейсбук страница на събитието:
https://www.facebook.com/events/1461910160697618/
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички