1 милион от Дамян Попов


1 милион от Дамян Попов

4550

Дамян Попов записа новия си проект, наречен "1 милион".

Изпълнителят сподели част от текста на парчето, което е в стилистиката на ар-ен-би звучето, в личния си профил. Музикален продуцент на проекта е Криско, с когото певецът работи за първи път.

"Много се притеснявах преди да чуя песента, защото парчетата на Криско носят съвсем различен саунд, послание, емоция, но той ме изненада повече от приятно, песента звучи много хитово и мелодично, определено е усетил от какъв стил имам нужда", споделя Дамян. До края на месеца ще бъдат реализирани и снимките към видеото, като се очаква то да бъде представено в началото на есента.

Междувременно актуалният сингъл "Щом те видя", който Попов и младата певица Mia представиха преди месец, набира все повече популярност.

"Това е много готино парче, което Графа написа преди много години специално за мен, и наскоро се роди идеята да продуцираме и негов римейк", споделя Дамян.

За пореден път музикален продуцент на проекта е талантливият Калин Димитров, с когото певецът работи неведнъж. Режисьор на видеото е Ники Скерлев. "Клипът е суперсвежарски... Имиджов е,  забавлявахме се много по време на снимките, като благодаря специално на Нел, Деси Бакърджиева и Фахрадин Фахрадинов за това, че се включиха, изненадоха ни приятно", не крие Миа, за която сингълът е дебют на голямата сцена. В клипа взема участие и любимият на Криско балет - Fame! Новата версия на "Щом те видя" ще намери място във втория албум на Дамян Попов "Двамата с теб".

Дискът се очаква в края на тази година, а в него ще бъдат включени дуетните проекти на Дамян.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички