Томбола с билети на подгряващо парти за концерта на Testament


Томбола с билети на подгряващо парти за концерта на Testament

3658

Управата на столичния бар Rock It кани на официално парти, което да подгрее концерта на Testament в зала "Универсиада" на 11 август.

За събитието, което ще се състои с начален час 21.30 на 31 юли, четвъртък, в Rock It е подбрана максимално силна музикална тема и впечатляващо танцово шоу, ще има и яки подаръци.

Музикалната тематика на партито е Metallica vs. Testament. A Night Of American Thrash Metal.

Тъй като Metallica изживяват едно от най-силните си концертни лета, за съжаление невключващо България, а и имат убийствена нова песен, една нощ в Rock It, наситена с тяхната музика, ще отвинти главите точно в подходящия момент. От друга страна наближава десантът на Testament, което достатъчно добра причина феновете предварително да се потопят в изключителното им творчество.

Музикалният избор е поверен на добре познатите Краси Москов (Z-Rock) и DJ Toni (RockAtive, Surar DJs). В тяхната селекция ще има и много музика на други американски траш титани - Slayer, Megadeth, Anthrax, Overkill, Exodus, Flotsam And Jetsam, Sacred Reich, Machine Head и т.н.

Всички фенове имат шанс за страхотни подаръци, сред които оригинални CD-та на Testament и билети за концерта на траш величията.

Вход: 6 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички