Летни приключения с PSS


Летни приключения с PSS

4126

През август PSS ще бъдат на гребена на вълната от крайбрежието до София и обратно!

Сандра, Лени, Светльо и Константин ще гостуват в къмпинг "Градина", Св. Влас, Перник, Сандански и ще се включат в няколко събития в София.

Във върховия момент на сезона всичко ще започне от морето. На 9 август (събота) бандата обещава незабравимо плажно парти с авторски песни и специално подготвени кавъри в бар "Градина" на емблематичния едноименен къмпинг до Созопол.

Следващата морска дата е 29-ти август, когато музикантите отново ще бъдат в Свети Влас, където ще свирят акустично на сцената на Lounge Bar.

На 24 август  бандата за първи път ще участва в петото издание на столичния фестивал "София диша", част от културния календар на Столична община и в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019.

PSS ще се изявят на сцената на ул. "Оборище", където ще се проведе "Песента на танца". Тази част от програмата е посветена на музикалното и танцово изкуство. Млади таланти ще имат възможността да представят своето творчество, музикални и танцувални проекти пред публиката на фестивала. Всички посетители ще бъдат приканени да потанцуват под звуците на поп, рок, блус и суинг, разтърсвайки София и завършвайки "София диша" с подобаващо добро настроение.

Само няколко дни преди фестивала, на 20 август, квартетът ще свири акустично по случай честването на 125 години Национален природонаучен музей. Изпълнението там ще бъде повече от интересно и изненадващо за посетителите, защото младежите са подготвили специална маскировка... напълно в тон с обстановката.

Този месец групата ще свири и на два от големите младежки фестивали в страната. На 12 август ще се отправи към Перник, където ще гостува в градския парк за Международния ден на младежта. От Перник бандата заминава за Сандански, където на 16 август ще стане част от Балканския младежки фестивал. Музикантите ще излязат на рок сцената YES – Youth European Stage! в летния театър след 20.30 ч.

Наскоро одарената формация пусна безгрижното си музикално послание  - "Не го мисли", зареждащо с много морско настроение. Песента, която бе записана в Artracks Recording Studio в Атина, има интригуващ клип. Свежо и забавно, видеото е изпълнено с щурите приключения на музикантите и летните им дни на плажа, където слънцето пече и тревогите отстъпват място на доброто настроение на фона на красиви кадри от Южното Черноморие. Видеото е заснето на плажа в Синеморец, устието на р. Велека, Черноморец и Сърф бар в къмпинг "Градина" от режисьора Борислав Карамелски и екипа на Never Know Productions. Освен главните герои от PSS (Сандра Петрова - вокал, Вас Вълчанов - китара, Константин Савов - барабани и Светослав Димитров - бас), в кадрите се включват и съвсем случайни хора, които, докато тече снимачния процес, решават, че има плажно парти, присъединяват се към него и остават запечатани в лентата.

Вижте клипа "Не го мисли" тук:
https://www.youtube.com/watch?v=GlKEN6xGkiQ

Може да следите PSS тук:
https://www.facebook.com/PimpSwitchSequence
Website:

http://pimpswitchsequence.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички