Gothic Night: Варвари нападат Bedroom Beach в Слънчев бряг


Gothic Night: Варвари нападат Bedroom Beach в Слънчев бряг

3895

Нашествие на мрачни и загадъчни тела в черни латексови костюми с воали и рога, които ще изпитат не разума, а въображението, се очаква в популярния клуб Bedroom Beach в Слънчев бряг на 22 август.

Подобно на войнствени валкирии балерините от шоу програмата Gothic Night ще излязат от страната на героите – Валхала на древните германци. Cамо че тези  валкирии няма да решават кой да отиде в сияйните обиталища на боговете и кой - в ада. Те са адски готини. Автор на костюмите за спектакъла е дизайнерът Донка Боева, която отново ни изненадва със своето въобръжение и талант, не крият от управата на заведението.

Лъч на слънчева южняшка усмивка в готическата мрачна нощ на 22 август ще хвърли готиният италиански диджей Manuel De la Mare, които ще предложи на гостите неповторим микс от музикални стилове и звучене. Заедно с госта зад пулта ще бъде и резидентът на Bedroom Beach - DJ Andrew.

DJ Manuel De la Mare е роден в малкия град Барга в областта Тоскана, Северна Италия. След като се премества в Пиза, започва музикалната си кариера с овладяването на изкуството да свири на китара, флейта и клавирни инструменти. Преминава през няколко местни рок банди преди да открие голямата си страст – електронната музика.

С течение на времето Manuel De la Mare оформя собствен музикален стил, смесвайки различни жанрове и течения – италианска денс музика, дийп хаус, ролинг техно и други. Италианецът обаче е необикновен диджей. Той не е самоук, а има докторска степен по музикално, кино и театрално изкуство, която го превръща в един от най-професионално подготвените и образовани диджеи в гилдията. Именно качеството на работата му го издига до ранга на диджеи като Bob Sinclar, Richie Hawtin, Paul Van Dyk, Carl Cox, Pete Tong. Затова не е никак случайно, че получава наградата Best Remixer (2011) на Beatport. Ремиксът му на "Samba De Janeiro" на Bellini се задържа на първото място в същата класация в продължение на 4 седмици през 2013.

Признание за неговите умения са и редовните покани за гостуване в клубове в Япония, Великобритания, Холандия и цяла Европа, в това число и  България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички