Стари пушки и нови артисти на фестивала в Етрополе


Стари пушки и нови артисти на фестивала в Етрополе

4582

Интригуващи групи и изпълнители от различни поколения и всички стилове надничат от афиша на четвъртото издание на младежкия фестивал в Етрополе.

Ревю, Миленита (на снимката), The Pomorians, Raja & The Band, Breakpoint, Mucho Martinez And Bros, GingerHead, Bunta And 5 o'clock, BassHazard, D-Mental и DJ Fiks ще се изявят на събитието, което ще се състои в живописния балкански град на 29 и 30 август, информираха от инициативна група "Мога"и община Етрополе, организиращи проявата.

Вход свободен.

Етрополе и Стара планина приветстват целогодишно туристи от България, Европа и цял свят с изобилие от райски кътчета за отдих и почивка. Хижи, манастир, водопад и язовир са малка част от местата, които всеки може да посети в малкото градче, сгушено в полите на планината.

Всяка година в края на лятото Етрополе предлага на посетителите си безплатен двудневния фестивал на открито, чиято цел е да събере малки и големи и да направи края на отпускарския август незабравим.

Фестивалът, обърнат към всички възрастови граници, и тази година ще предложи програма, в която има за всекиго по нещо.

Колоездачна обиколка, туристически поход, детски куклен театър, музикални и артистични работилници, спортни турнири, кино на открито, палатков лагер, зона за отдих и много други интересни занимания са включени във форума.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички