Спечели пропуск за партито на Stan Kolev и дискове на диджея!


Спечели пропуск за партито на Stan Kolev и дискове на диджея!

3913

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е ЛИЧНО от нашия приятел Stan Kovel и Relaxator's Dance Company, в чийто каталог за България са проектите на диджея.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за специалното парти, по време на което именитият диджей и продуцент ще представи тракове от своя албум "Higher Self "и ексклузивни ремикси за софиянци и техните гости. Както е известно, събитието в клуб Blender на 13 септември е втората от така редките изяви на Stan Kolev в България, след сета в Слънчев бряг навръх рождения му ден миналия месец.  

Други петима щастливци пък ще се сдобият с по един от следните албуми на Kolev: "Bulgarianz", "Еmotional Content", "Cacao Beach" Vol. 1, "Grace Light" и "Higher Self ".

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Сред създателите на кой музикален стил в електронното направление е нареден Stan Kolev?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Stan Kolev

Очакваме до 16.00 ч. на 12 на септември, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Всъщност, партито в Blender е световна премиера на "Higher Self" (обложката на снимката).

След последната си изява у нас през изминалата година, Кolev се концентрира върху студийни записи по проекта, като определено не си е губил времето. Първият сингъл от албума е безкомпромисно доброто парче "Thankful" с официален ремикс от Chris Reece. Вторият семплира класиката "Trouble So Hard" на американската певица Vera Hall с ремикс на Croatia Squad. В третия пък - "Cocoon Beach", Stan отново събира дрийм-тийма на българската гласовита певица Поли Хубавенска и израелския топпродуцент Matan Caspi.

Българинът e автор на дълга серия от хитове, включени в компилации като "Buddha Bar" и "Global Underground", както и в мискирани дискове на диджеи като Hernan Cattaneo, Paul Oakenfold, Erick Morillo и Nick Warren, а неговото вдъхновено от българския фолклор парче "De Moma De" прави пробив в UK Top 40 Dance Chart. Диджеят е пускал на престижни събития и авторитетни локации като Зимната музикална конференция в Маями - WMC (Winter Music Conference), Cielo (Ню Йорк), Ibiza (Вашингтон), Sancturay (Дубай) и Progressive Daddy (Москва), бил е резидент на едни от най-легендарните американски клубове - The Living Room, Opium и Prive.

Групата, която подкрепя Stan Kolev да се класира в DJ Mag Top 100, е на адрес:
https://www.facebook.com/da.vkarame.bg.dj.v.top.100

Междувременно, все още може да пробваш късмета за за безплатен пропуск и ЛИЧНА среща с хип-хоп флагманите, събрани в супергрупата The Serial Killers.

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички