Последни новини за акустичното шоу на Gus G и Mats Leven


Последни новини за акустичното шоу на Gus G и Mats Leven

3494

Както MySound.bg вече извести, акустичното шоу на огнения Gus G. (Ozzy Osbourne, Firewind) и Mats Leven (Candlemass) ще се проведе в столичния бар Rock It този четвъртък, 25 септември.

Събитието е част от регионално минитурне на именитите музиканти. Списъкът с композиции, които ще бъдат представени на българските фенове, включва популярни рок класики, в това число творби от соловата кариера на Gus G и с Firewind, и част от тези, които изпълнява с великия Ozzy Osbourne (в т.ч.и на Black Sabbath).

Mats Leven е познат не само като вокалист  на Candlemass и Yngwied Malmsteen, а и от  работата си с групи като Apocalyptica, Therion, Krux и много други.

Организаторите BGTSC огласиха правилата за провеждането на концерта
 
Забранено е внасянето на:
- храни и напитки
- видеокамери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)
- аудиозаписващи устройства
- оръжие и всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки
- преносимо лазерно оборудване

Животни няма да се допускат в заведението!

Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица. Концертът може да бъде заснет! С влизането си на мястото, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

Алкохол, опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА КЛУБА! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Вратите на бара ще отворят за посетители в 20.00 часа. Точно в 21.00 часа Gus G и Mats Leven ще започнат своя сет, който ще продължи около 90 минути.

Билетите са само 180 и са в продажба www.bgtsc.eu и мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. касите на "Фаст Пей" в цялата страна.

В момента пропуските са на цена от 32.50 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба  ще са 40 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички