Daily Noise Club съпорт на 1000Mods


Daily Noise Club съпорт на 1000Mods

4411

На родната банда Daily Noise Club се падна честта да подгрее публиката за появата на гръцките стоунъри 1000Mods за поредния им концерт у нас.

Както е известно, събитието, организирано от Rawk’n’Roll, ще се състои в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 на2 октомври.

Daily Noise Club е култова софийска рок-ен-рол шайка - опитна, утвърдена, шумна и много истинска.

Както MySound.bg вече огласи, музикантите издадоха третия си албум "Rock’n’Roll Fixx" миналата година, концертираха активно в чужбина и у нас, а вече работят и по десетина съвсем нови парчета. Формацията нашумя преди 15 години и не едно пого и щастливо разбити устни сме посветили на техни парчета, признават си организаторите. А от тази година зад барабаните на групата дъни Деян Драгиев - Даката. Така че гответе се за рок-ен-рол фурия в чиста форма.

1000Мods вече запознаха българската публика с класическото си стоунър звучене и страхотни тежки рифове два пъти. За първи път се представиха у нас от страна на Post-Rock Bulgaria на 1 октомври 2011,  завториха миналата пролет по покана пак на Rawk’n’Roll. Гърците ще представят чисто новия си албум "Vultures" на предстоящия  гастрол в София.

Билетите са на съвсем достъпната цена от 10 лева и се продават в мрежата на Eventim. В деня на концерта и на входа на клуба ще струват 15 лева.

Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/events/1500967353480820/

Линк за билетите:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/1000mods-sofia-club-mixtape-5-371401/event.htm

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички