Подробности за Пикника на ужаса


Подробности за Пикника на ужаса

3860

Родната група Деградат ще се изяви на съвместния концерт на Horror Piknik, Piknik и Khan.

Както MySound.bg вече огласи, организираното от ICreative Events събитие ще се състои на 18 октомври, като бе преместено от Adams в клуб "Три уши". Изявата е посветена на седмата годишнина на сайта Metal Hangar 18.

Деградат ще издадат скоро първия си дългосвирещ албум, а неговата премиера като цяло на живо ще бъде именно на този лайв.

Начало: 20.00 ч. Билетите - на цена 15 лв., се продават ексклузивно в мрежата на Eventim. В деня на шоуто ще струват 20 лв.

Явор (барабани), Сашо (бас, вокал) и Дими (китара) създават Деградат през 2007. Това не е просто група, а идея: да се пие много бира, твърд алкохол и да се свири траш метъл (не всички идеи на този свят са възвишени). Не след дълго, но и не за дълго, към бандата се присъединява Христо, с който формацията изнася първите си концерти и започва да работят над авторски материал (който така и не вижда бял свят).

След няколко рокади (Дими е заменен от Митака, после на мястото на Христо се връща Дими), бандата най-сетне намира своя облик и създава първите си авторски парчета, впускаки се в концертна дейност. През 2009 почива Митко (вечна му памет!), а през 2010 Сашо е "повишен" в китарист, а на негово място дебелите струни започва да опъва Кирил. След още някоя и друга година концертна дейност главно по столични клубове, напускат Дими (първо, заменен от Марто), а впоследствие и Кирил (на чието място идва Марио), като това е съставът на групата и до сега. Момчетата записват първия си албум, който трябва да се появи до края на годината.

Екипите на Metal Hangar 18 и ICreative Events изразяват своите съболезнования към семейството на Ники Николов - Адамса, който беше съорганизатор на събитието.

"Три уши" се намира в центъра на София на улица "Три уши"  No1.

Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/843975232296677/?fref=ts

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички