Кой спечели горещия сингъл на Sentimental Swingers


Кой спечели горещия сингъл на Sentimental Swingers

4282

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе ЛИЧНО от гласовитите певици Андрония Попова - Рони (в средата на снимката), Десислава Андонова - Деси (вдясно) и Вера Шандел, обединени във формацията Сентиментъл Суингърс (Sentimental Swingers). Първото българско суинг трио издаде новия си сингъл "Life Is An Eternal Swing" в края на миналата година.

Трима от вас получиха уникалния шанс да се сдобият безплатно с ОРИГИНАЛЕН екземпляр на сингъла. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:  

Кой е основателят на Сентиментъл Суингърс в края на 2009?

Вярното е: Михаил Йосифов.

Честито на Дарина Найденова, Ангел Николов и Даниела Владимирова.  

Сингълът "Life Is An Eternal Swing" включва едноименната композиция по текст на Златна Костова, музика и аранжимент на Михаил Йосифов, както и две песни на български език - "Циганско лято" отново по музика и аранжимент на Михаил Йосифов и текст на Златна Костова, и "Аз не правя така" по музика, но този път и текст на Михаил Йосифов.

Всъщност, "Life Is An Eternal Swing" е името и на документалния филм, дал заглавието на сингъла. Лентата, която ще се появи през пролетта, разказва живота на поколението българи, родени през 70-те години на 20 в. Продукцията е заснета от белгийския режисьор Андре Шандел, а Sentimental Swingers и бендът на Михаил Йосифов сякаш минават през него със своята музика, но и с личните разкази на Рони, Деси, Вера и част от секстета - самият Михаил Йосифов, Велислав Стоянов и Димитър Шанов. "Нашето поколение се пръсна из света. Ние избрахме да живеем тук. Какво ни взе и какво ни донесе този избор, какво помним и какво беше да израснем в тези години, това разказва филмът. А ние пеем и свирим", обясняват музикантите.

По време на снимките за филма се появява не само едноименният сингъл на суинг триото, но и видеоклипът на песента "Циганско лято", чиято премиера се състоя отново в Sofia Live Club на 27 ноември.

Междувременно все още може да тестваш късмета си за:

- официалната биография на любимеца на милиони фенове по света жон Бон Джоуви, дело на Лора Джаксън

Виж повече НА!

- ЛУКСОЗЕН  екземпляр от календара с логото на "София Мюзик Ентърпрайсис" (Sofia Music Enterprises)

Ето КАК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички