Айляк фест – за пети път


Айляк фест – за пети път

4116

Единственият фестивал на айляка I Like Fest / "Айляк фест" ще се проведе тази година за пети пореден път в края на август, но този път в Родопите.

Организаторите са подготвили доста изненади за всички във фестивалната зона - спорт, кулинарни работилници, кътчета за релакс, "айляк зона" с барове и много други.

Идеята за събитето се заражда в главите на няколко човека, за които "айляк" не е просто състояние на безгрижие, а усещане за свобода. Първото издание на фестивала е през 2010 и винаги се е провеждал в Пловдив до тази година. 

Сцената на I Like Fest е събирала на едно място някои от най-известните български артисти и гости от чужбина. Сред тях са Ревю, Оратница, Локмаруху, Balkansky, най-добрите тромпетисти на Гуча, Smallman Gabana, Acoustic Corporation, Bgz и Таралежков, Targy от HMSU и много други. 

A освен музикалната програма, фестивалът традиционно предлага и отворена сцена за изкуство, която среща публиката с различните видове изкуство и я прави активен участник в творческия процес. 

Дръжете се айляци, изненадите започват! Бъдете истински айляк – бъдете над нещата! 

I Like Fest / "Айляк фест" се реализира от организация "Отворена сцена за изкуство" О.С.И.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички