Nana & The Gang за седмото изкуство


Nana & The Gang за седмото изкуство

5620

Българската рок банда NaNa & The Gang направи премиера на новото си парче "Ларви" и на видеоклипа към него.

Песента, която е по текст на фронтдамата Илияна Йорданова, музика - Явор Георгиев и Илияна Йорданова и аранжимент на цялата група, зае осма позиция в класацията на Z-Rock "Каменица Рок 40".

Виж клипа тук: http://vbox7.com/play:0485a0f68a?pos=sn

С новото си видео музикантите продължават традицията да правят музика за филми и да подкрепят българското кино. Текстът и идеята на "Ларви" се ражда преди години. Но в момента, в който съставът осъществява контакт с младия режисьор Мартин Асенов, той харесва текста и заряда на парчето, като намира много общо между посланието на песента и това на филма си "Господари на съдбата", разкрива певицата Илияна Йорданова. Затова и "Ларви" става част от саундтрака, а видеото е с кадри от продукцията.

"Живеем във време, в което сме жертва на повърхностно консуматорско мислене. Време, в което се стимулират низките страсти. Време, в което губим човешкото и толерираме престъпните инстинкти във всеки един от нас. Живеем в държава, в която командват скрити и тъмни личности, държава, в която лошото остава безнаказано, а доброто – потискано. Мисията на хората на изкуството е да напомнят за това директно и на български", обясняват музикантите и не крият задоволството си от факта, че срещат съмишленици в лицето на новото поколение – двадесет и няколко годишните момичета и момчета от екипа на филма, които не се страхуват да казват истината.

NaNa & The Gang е рок банда с немалко история. Групата е основана през 2008 от Явор Георгиев и Илияна Йорданова и от тогава свири на почти всички рок сцени в страната и с редица популярните музиканти. Членове на формацията са Илияна Йорданова (Nana) - (вокал), Явор Георгиев (китари), Виктор Георгиев (бас) и Борислав Борисов (барабани). Кавъри-трепач с умопомрачителни аранжименти и нова авторска рок музика, изпята на български, с много мелодия и ясно социално послание са двете запазени марки на NaNa & The GanG.

Бандата издаде сингъла "Роден с късмет", придружен с видеоклип, през 2012. Както MySound.bg писа, песента е от саундтрака на гангстерската комедия "Пистолет, куфар и три смърдящи варела".

НаНа и "разбойниците" ѝ записват първия си албум.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички