Музика на живо и много майтапи от купонджиите Обратен ефект


Музика на живо и много майтапи от купонджиите Обратен ефект

5375

Една от най-обичаните български групи - Обратен ефект, ще забие любимите на поколения фенове култови парчета за пореден път в столичния клуб "Маймунарника", Борисовата градина, от 20.00 ч. на 15 септември.

Входът е свободен.

Ще прозвучат "Полет", "Моля ви, мадам", "За Марчето", "Какво ли ти говоря" и "Карагьоз", които превърнаха Обратен ефект в една от най-харесваните и разпознаваеми групи у нас. През близо 20-годишната история на бандата Ники Попов, Симеон Рафаилов, Яко Доросиев и Николай Николов остават верни на хумористичната музика и клубните изпълнения на живо, създавайки невероятна атмосфера, която прераства в луд купон.

Освен Обратен ефект на сцената ще се качи една от най-обещаващите ска-кор банди и нас - Toy Letters. През последните години групата премина през различни трансформации, с които изгради свой собствен стил, повлиян от фънк, реге, ска, пънк и хип-хоп. Toy Letters изнася концерти в повечето клубове в страната, участва на фестивала Fun City във Варна през 2014, а през тази година гостува на фестивала за улична култура в Ниш (Сърбия) – Naissus Street Fest.

Концертът е част от музикалните събития Тuborg Night Edition. Както MySound.bg нееднократно писа, това е поредица от 40-те най-добри клубни партита, които ще се състоят в София и Пловдив до края на годината. Традиционно марката подкрепя култови музикални прояви, като тази година година фокусът е върху клубната сцена в двата най-големи града в България.

Избраните събития се провеждат в партниращи клубове и заведения с участието на едни от най-известните български и чуждестранни артисти и диджеи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички