Коледно намаление на билетите за Океан Ельзи


Коледно намаление на билетите за Океан Ельзи

4296

Българските фенове на легендарната рок банда Океан Ельзи могат да закупят билети с коледно намаление за нейния първи концерт у нас, известиха организаторите на събитието.

Както MySound.bg вече огласи, то бе пренасрочено за зала 3 на Националния дворец на културата в София на 23 декември. Коледните цени за билетите започват от 39.2 лв. за правостоящи, 55.2 лв. за седящи и 79.2 лв. за пропуски от категория golden circle. Намалението важи при закупуване на четири или повече билета, както и на групови пропуски от по четири или повече бройки.

Шоуто в София ще бъде част от световното турне на украинците в подкрепа на деветия им студиен албум "Без меж". То ще продължи и през следващата година с концерти в Австралия, Германия, Канада, САЩ и други страни. Първата изява на бандата в България вече е привлякла вниманието на украинската общност у нас, както и на много родни фенове.

Билети за концерта в София могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим" и "Тикетлоджик".

Групата и нейният фронтмен Святослав Вакарчук са със статут на легенди в Украйна и събират десетки хиляди фенове на своите концерти. Формацията държи и рекорда за най-голям концерт в страната със своето шоу на Олимпийския стадион в Киев по случай нейната 20–годишнина, събирайки над 75 000 души през юни 2014.

Бандата е известна със своите вдъхновяващи сценични изяви и мелодични хитове като "На небі", "Така як ти", "Не твоя війна", "Не йди" и много други. Тя има фенове в цяла Източна Европа, както и в САЩ, Австралия, Канада, Германия, Швеция, Испания, Индия, Израел, Афганистан и много други страни.

Актуална информация за концерта в София - на адрес:

https://web.facebook.com/events/588045498043254

Повече информация - на:

http://www.okeanelzy.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички