Само за напушени с трейлър и премиера в интернет


Само за напушени с трейлър и премиера в интернет

4695

След седем книги, повлияни от високите световни образци на модерната литература, този път Радослав Парушев-Чарли ("Project Dostoevski", "Животът не е за всеки", "Отвътре") отдава почит на класическия пънк на Рамоунс (Ramones) и Секс Пистълс (Sex Pisotls).

Двадесеттте и един (21) къси разказа от новия му сборник с неангажиращото заглавие "Само за напушени" са написани преди всичко с цел забавление на публиката и приятно прекарване на свободното време. "Стига толкова сериозност - заявява Парушев - стига толкова социално ангажирани драми, че младите хора съвсем ще престанат да четат българска литература".

Верен на успешния, въведен от самия него модел на представяния, авторът и този път ще направи премиерата си в  - на Фейсбук-страницата на "Само за напушени" от 14.00 ч. този вторник, 7 февруари. Трейлърът е достъпен както в YouTube, така и официалната страница на книгата. Във видеата, предстявящи новите му парчета, участват както традиционни играчи като Мила Парушева, така и известни актьори, сред които култовият Захари Бахаров. "Няма къде да събера 20 000 души на едно място, особено - в работно време в делничен ден", твърди Чарли.

"Само за напушени" излиза като пилотен проект на новосъздаденото издателство за модерна българска проза "Гигамоно", управлявано от съпругата на автора Николета. В книгата се засягат широк спектър от приятни, ненатоварващи и същевременно важни теми - от проблемите в еволюцията на плодните прилепи и брадавичестите свине, през особеностите на етикета в двора на Александър Македонски, до практически необяснимата фиксация на мъжката част от земното население към женските гърди.

Радослав Парушев е 42-годишен, работи като корпоративен адвокат, роден и живеещ в идеалния център на София, женен с издателката си, баща на едно дете (женско).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички