Барабанистът на Blur пристига за партито на Jameson


Барабанистът на Blur пристига за партито на Jameson

5009

Барабанистът на Blur Дейв Раунтрий пристига в България по покана на Jameson Irish Whiskey специално за Деня на Свети Патрик.

17 март е повод да празнуваме и да бъдем оригинални по свой собствен начин, да се отърсим от предразсъдъците и да повярваме в невъзможното – един празник, посветен на приятелството. Нека си кажем наздраве и да си честитим празника под звуците на Дейв Раунтрий, който ще покаже, че освен невероятен барабанист е и страхотен диджей, поясняват организаторите.

Гостът ще застане зад пулта в столичния клуб "Терминал 1" от 22.00 ч. във вечерта, когато милиони по цял свят отбелязват националния ирландски празник, превърнал се в световен повод за всеобщо веселие.

Музиката на британеца е вдъхновена от незабравимите парчета на Blur в магнетичен микс от електронен саунд и брит поп инструментали. Малцина знаят, че през 2009 Дейв се дипломира като адвокат във Ватерлоо, а три години по-късно получава и професионална квалификация. Раунтрий също е активист на Лейбъристката партия, като се изправи като кандидат през 2007, 2008 и 2010. Интересите му далеч не се изчерпват дотук. През последните години 52-годишният британец композира и филмова музика, като има видно участие във филмите White Island 2016 и Mo Farah: No Easy Mile.

И тъй като от Jameson не се страхуват да подобряват собствените си резултати, тази година организират 11 партита в рамките на четири дни. Разберете кои са те на страницата във Фейсбук:

https://www.facebook.com/Jameson.Bulgaria/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички