Горещо с Ива Атанасова-IVY


Горещо с Ива Атанасова-IVY

5958

В интернет пространството и в ефира на няколко национални телевизии се появи кратък закачлив клип с провокативно съдържание и главно действащо лице Ива Атанасова, така актуалната модна стилистка в родния шоубизнес.

Във въпросното видео се повтаря зарибяваща лесна за запомняне жаргонна фраза от английския, употребявана в ърбън културата за отказ, отрязване и отхвърляне, а именно "Shut Down". Провокацията се засилва и от участието на други родни красавици - мечта на всеки български мъж - топмоделите Мариана Маринова, носителка на титлата "Мисис България" и приза "Мисис Вселена", както и Miss Playmate 2017 Маги Бадер, позиращи секси с луксозни кожи. Анонсът завършва с "Очаквайте".

Какво да очакваме, към кого е насочено посланието, ще бъде ли отрязан някой, и ако да, то кой е той, предстои да разберем тепърва.

В социалните мрежи обикалят изображения, съдържащи образа и лика на IVY върху луксозни облека от скъпи кожи. Тодор Батков–син, който вече е бивш собственик на столични клубове  обяви, че влиза ударно в модния бизнес с облекла. Бизнесменът открива луксозен бутик за тоалети от редки кожи в ограничени бройки с гарантира уникалност на пъпа на София, които се забелязват във видеото и на изображенията.

Каква е връзката между Ива Атанасова-IVY, Маги Бадер, Мариана Маринова и Тодор Батков – син, също предстои да стане ясно тепърва.

Официалното откриване на LUХХХE - новата модна локация на България, е насрочено за 5 октомври (четвъртък), като събитието се очаква да премине с изискан коктейл, VIP гости, пърформънс на живо, модно дефиле и други изненади. На него се очаква да бъде представен и пазеният в тайна съвместен проект, подготвян от продуцента, мениджър и издател Денис Касъмов и бизнесмена Тодор Батков–син.

Ива Атанасова е собственик на агенцията за красота и стайлинг Look At Me Beauty & Styling Agency и се грижи за външния вид и визиите на някои от най-големите звезди в България. Освен като един от най-добрите стилисти у нас, тя е позната в музикалните среди и като ар-ен-би/хип-хоп изпълнителки, изявявайки се артистичния псевдоним IVY в колаборации с рапърите Kristo ("King"), Dim4ou ("Look At Me") и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички