Шаги бонус към Стинг в Пловдив


Шаги бонус към Стинг в Пловдив

4503

Във връзка с предстоящите концерти на 19 и 20 юни на Стинг (Sting) в Античния театър в Пловдив и участието в тях на реге звездата Шаги (Shaggy), в медиите се появиха доста спекулации, за това, че публиката е информационно заблудена и че Шаги подменя по някакъв начин хедлайнъра Стинг - искаме да ви уверим, че такива твърдения са абсолютно неоснователни, алармираха от "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи двете напълно разпродадени събития.

Те ще протекат по следния график: вратите ще бъдат отворени в 18.30 часа; Стинг и Шаги ще излязат заедно около 20.15 часа за три песни от новия им съвместен албум "44/876". След това реге звездата ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края е Стинг със собствена програма, включваща всички любими песни от огромното му творчество, с времетраене около час и 30 минути.

Голям артист като него - винаги и на всяко ново турне, търси да представи нещо специфично, за да направи концертите си уникални и незабравими. В последния му концерт у нас - в "Арена Армеец" миналата година, специален гост беше неговият син Джо Съмнър (Joe Sumner).

Шаги ще бъде бонус за българската публика този път.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички