Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Първият десант на Five Finger Death Punch в България


Първият десант на Five Finger Death Punch в България

3588

Five Finger Death Punch добавят и България към най-голямото си до момента eвропейско турне, което ще се проведе през януари и февруари.  Актуалната банда пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за концерт в столичната зала "Арена Армеец" от 19.30 ч. на 22 февруари (събота). Към невероятното шоу, което американците са подготвили, ще се включат и мултиплатинените легенди Megadeth, както и изгряващата рок група Bad Wolves, която успя да се задържи начело на класациите цели 18 месеца. Нейният втори албум се очаква през октомври.
 Китаристът на Five Finger Death Punch Zoltan Bathory споделя следното за турнето: " Лайн-ъпът е зашеметяващ. Bad Wolves несъмнено са сензацията на последните години и със сигурност ще нажежат атмосферата! Megadeth нямат нужда от представяне - те са легенди! Приносът на Dave Mustaine към този стил е неизмерим. Смятам, че той е един от основоположниците не само на траш, но и на хеви метъл музиката като цяло, защото рифовете и стилът му на свирене са повлияли на всеки, който се е възхищавал на Megadeth - а това несъмнено са милиони!"
 "Сериозно ще загазите, ако не дойдете да видите шоуто на Five Finger Death Punch през 2020! Наистина не искате да го пропускате!", добавя Dave Mustaine.  Five Finger Death Punch е глобален метъл феномен. С четири платинени и шест златни записa, те надминават три милиарда слушания онлайн и продължават да разбиват всякакви рекорди. Групата има 24 парчета в Топ 10 през последните години, а през 2018 стават най-слушания артист на U.S. Rock Radio.  Последният албум на бандата "And Justice For None" става най-слушаният хард рок/хеви метъл албум онлайн за 2018 и оглавява още няколко класации. Новият - осми студиен, диск на бандата се очаква да излезе през зимата на 2020 година.  Траш метъл пионерите Megadeth се появяват на музикалната сцена през 1983, буквално изобретявайки този жанр, и се доказват като една от най-влиятелните и уважавани групи на всички времена. Бандата има над 38 милиона продадени албума, 6 последователни платинени записа, 7 албума, включени в  Топ 10 класациите и множество признания, включително 12 номинации за Grammy® и една такава статуетка - за най-добро метъл изпълнение през 2017 година. В момента групата работи по нов студиен запис.  Bad Wolves наистина доказаха, че са безпрецедентното рок откритие на 2018-та, след като дебютният им албум "Disobey" достигна първите позиции на много класации по света. Пилотният сингъл "Zombie" оглави световните чартове, сред които U.S. iTunes Оverall, Billboard’s Mainstream Rock Songs, Spotify’s Global Viral 50. Съставът ще зарадва милионите си фенове със своето ново издание "N.A.T.I.O.N", чиято премиера предстои на 25 октомври.
 Най-голямото европейско турне на Five Finger Death Punch включва 16 държави - началото е на 20 януари в Хелзинки, а заключителният концерт ще бъде в София на 22 февруари.
Билетите са изключително достъпни цени от 60 до 110 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg.
Още - на: www.fivefingerdeathpunch.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички