Подробности за петото издание на Big Big Summer Reggae Party


Подробности за петото издание на Big Big Summer Reggae Party

6260

Петото издание на "Big Big Summer Reggae Party" -  най-голямото ежегодно събитие за реге музика у нас, ще се проведе на 11 юли в столичния парти център "4ти км."!

За първи път България посреща две от легендите на ямайската музика – Дженеръл Леви (General Levy) и Мака Би Енд Дъ Руутс Рага Бенд (Macka B & The roots Ragga Band.

И двамата имат зад гърба си албуми, хитове, съвместна работа с много от най-големите имена на тази сцена, но това не е най-важното в случая. Важното е, че у нас пристигат двама от най-ясните и осъзнати говорители на растафарианската култура, за да предадат по уникалния си категоричен начин посланието: "Peace, Love, Unity, Respect!" ("Мир, Любов, Единство, Респект").

Първото издание на "Big Big Summer Reggae Party" е през 2004, като желанието на организаторите от Zionlionz Soundsystem и DS Music е да срещат публиката както с известни изпълнители, така и с изгряващите реге артисти на България.

Билетите са фестивала се пускат в продажба от днес (24 юни) в мрежите на Ticketstream и Eventim. Цената на първите двеста пропуска ще е 16 лева, а на останалите - 18. В деня на шоуто билетите ще са по 20 лева.

Очакват се още организационни подробности около събитието.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички