МаркоВи звуци в Централна баня


МаркоВи звуци в Централна баня

5394

До исторически първото парти на единственото списание за електронна музика у нас - "DJ Mag", остават броени дни.

В сградата на Централната баня в София феновете ще могат да научат кой е диджей № 1 в света от класацията "Top 100 DJ's" на списанието тази събота.

Централна баня в столицата ще бъде използвана за последен път като място за подобно парти, поради затваряне за ремонтни дейности през следващата година.

В нетрадиционната й обстановка ще бъдат обособена чил-аут зона и няколко различни нива. Като в истинска баня, екипът на списанието ще зарадва почитателите с много сапунени балони, вани пълни, със специални изненади, артистични промоутъри.

Специален гост на събитието е един от най-значимите диджеи през последните години – Марко Ви (Marco V). Холандската звезда е в елита на модерната денс музика.

Освен диджей, той е и продуцент и ремиксатор. Корифеят на прогресив транса дебютира през 2000 с "Con:Fusion", последният му микс е "Amnesia: Ibiza DJ Sessions Vol. 1" (2008).

Ще подгрява маститият Стефан Крачанов - DJ Стивън. Той е един от двигателите на движение "Метрополис", резидент е в столичния клуб "Червило".

Пускал е на купони с титани като Карл Кокс, Джон Дигуид, Свен Вет и Джеф Милс. Води предаване за клубна култура по радиото всяка сряда.

От българска страна ще се включат още Любо Урсини - резидент на клуб "Ялта", и DJ Васи.

За оригиналното преживяване ще се погрижи екипът на "Smirnoff Experience", който ще даде възможност на няколко фена да спечелят пътуване до Лондон за глобалното парти на марката.

Повече подробности как се участва в промоцията - по време на партито.

Цената на билетите е 20 лв. Те могат да бъдат закупени от eventim.bg, ticketstream.com, както и от Билетен център, НДК.

На място входът е 25 лв.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички