Дрийм Тиътър с два луксозни тур буса в Каварна


Дрийм Тиътър с два луксозни тур буса в Каварна

6725

Емблематичната прогресив метъл банда – Дрийм Тиътър (Dream Theater), които ще изнесе концерт в последната вечер на "Калиакра Рок Фест" 2009 на 3-и юли, пристига у нас с два ултра модерни тур буса. Перфектно оборудвани и с всякакви възможни екстри, звездните пътници се чувстват като у дома си, пътувайки хиляди километри в удобните возила.

Точно две седмици остават до първия акорд на Джон Петручи на събитието. Дотогава формаицията ще направи ударна обиколка из големите фестивални сцени в Европа.

На фестивала "Gods Of Metal" в Италия те дори ще се срещнат на сцената и с друг хедлайнер на на "Калиакра Рок Фест" 2009 – Мотли Крю (Motley Crue), които забиват у нас 1 юли.
 
Дрийм Тиътър, които се славят с една от най-преданата публика в света, и този път ще отделят особено внимание на най-запалените си фенове, включително и българските.

На официалната си страница бандата пусна специален пакет за среща на групата с фенове бекстейдж.

Пакетът включва: ексклузивна среща (meet & greet) с официален пас, автограф, снимка с бандата, оригинално перце и нашивка с името на новия албум "Black Clouds & Silver Linings" и отстъпка в онлайн магазина на Дрийм Тиътър.

Българските притежатели на такъв пакет трябва да имат задължително и билет за концерта у нас.

Те ще могат да се срещнат с идолите си преди самото шоу. По-точна информация как ще протече самата среща се очаква допълнително в медиите и на сайта www.kaliakrarockfest.com

Точно седем години след първия си незабравим концерт в България, Дрийм Тиътър пристигат да презентират у нас горещ нов проект - десетото си студийно отроче "Black Clouds & Silver Linings".

Организаторите от "Жокер Медиа" и Община Каварна споделят, че музикантите, известни със своята точност и прецизност, са доста изискани и в изискванията си към тях. Те предпочитат да се хранят само със здравословни храни, приготвени без мазнини и подправки. За да улеснят организаторите, те дори са дали свое примерно меню, различно за всеки ден от седмицата.

Както "MySound.bg" вече информира, в трите дни на "Калиакра Рок Фест" 2009 (1 - 3 юли), в Каварна ще гостуват още Мотли Крю (Motley Crue) и Лорън Харис (01 юли) , Скорпиънс (Scorpions), Блайнд Гардиън (Blind Guardian) и Едгай (Edguy) (02 юли) и Дрийм Тиътър със съпорт Сайник (Cynic) (03 юли).

Билетите за фестивала са в продажба на касите на Билетния център на НДК, в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, както и техните аутлети.

Цената на еднодневен билет е 55 лв.

100 лв. е тридневният, собствениците на който участват в томбола с награда чисто нов мотор. Той важи за всички концерти в рамките на събитието.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички