Редмен с Марти Джи на турне 2010


Редмен с Марти Джи на турне 2010

5996

Редмен (Redman) покани Марти Джи за подгряващ диджей на своето световно турне през 2010 година.

Това се случи на афтърпарти след изявата му с Метъд Мен в столичната зала "Универсиада" на 9 юни.  

Знаменитият хип-хопър, DJ Дайс, DJ Математикс, Реди Рок, Стрийт Лайв и мениджерите им Денис и Стивън купонясвали до ранни зори в клуб "Соло" в София.

Гостите се появили малко след 01.30 часа.

"Избраха си най-близкото сепаре до диджейския пулт. Кулминацията настъпи към 02.15 часа, когато под звуците на "Fu Gee La-la” (Фюджийс), Редмен затанцува върху сепарето", обясни Марти Джи.

Към неговия сет се присъединил и DJ Дайс, който не издържал да гледа безучастно въртящите се плочи, решавайки и той да пусне малко парчета, допълни Марти Джи.

„Изпитах голямо удовлетворение, че Редмен и компания избраха именно клуб "Соло" за официалното си афтърпарти. Благодаря на г-н Боян Костов и целия персонал на заведението, защото ми повярваха и аз не ги подведох. Купонът беше размазващ", допълва Марти.

Той се стяга за изяви в София, Слънчев бряг и Поморие, където ще върти класически диско и фънк от 70-е, 80-е и 90-е години.

Предстоят и снимки за видеоклипа към песента с Устата – „Oldschool”, включено в неговия последен албум ”Face To Face”; и още два съвместни проекта – единият от които с DJ Станчо.

Двамата бяха съпорт на Мет и Ред няколко часа по-рано.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички