Пит Тонг открива Summertime Dance Explosion Solar 2009


Пит Тонг открива Summertime Dance Explosion Solar 2009

6180

Пит Тонг (Pete Tong) ще открие официално сезона на летните мегапартита в Слънчев бряг "Summertime Dance Explosion Solar" 2009 на "Cacao Beach", Слънчев бряг, довечера.

Един от най-влиятелните диджеи в света за последните десетилетия отново ще взриви българските фенове с наелектризиращите си сетове в най-актуалния български клуб по Черноморието.

Усетът за хитово звучене на Пит го превърна в любимец на хиляди почитатели от всички континенти. От десетилетия той е един от най-разпознаваемите диджеи и e сред законодателите на световната клубна сцена.

Той започва кариерата си с първите предавания по радио "Invicta" още през 1970.

Признат е от истинските ценители на клубната музика за легендарните си предавания по "BBC Radio 1" като "Essential Mix" и "Essential Selection" заради продукцията на собствения си лейбъл - "FFRR Records", а и с прочутите си сетове по международни фестивали и взривяващи партита в клуб "Pacha" в Ибиса, където е резидент дълги години.

Заради многобройните си успехи той отдавна се е превърнал в емблема на клубния саунд от висока класа и британската електронна музика като цяло.

Пит пристига в Слънчев бряг по покана на организаторите на "Summertime Dance Explosion Solar 2009" и радио "Нова", за да постави начало на клубния сезон в атрактивния летен курорт.

Многобройните почитатели на електронния саунд ще бъдат изкушени от мегапартита всеки уикенд от 25 юли до 10 август.

Както "MySound.bg" вече писа, другите големи имена от световната клубна сцена, които  ще посетят България, за да станат част от парти маратона, са Тиесто (Tiësto), Роби Ривера (Robbie Rivera), Виктор Калдероне (Victor Calderone), DJ Марк Найт (Mark Knight) в комбина с Мартин тен Велден (Martijn Ten Velden).

Билети за всички партита на "Summertime Dance Explosion Solar 2009" могат да бъдат закупени в мрежите на "Еventim" и "Ticketstream", като и на "Белия бар" в столичния клуб "Ялта".

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички