25 топ танцьори на балет Тодес ще покоряват София и Варна


25 топ танцьори на балет Тодес ще покоряват София и Варна

9057

Танцьорите на балет Тодес, водени от известната руска хореографка Алла Духова, ще представят своето най-ново шоу “The Best Of 25 Years” в България през септември.

Както "MySound.bg" извести, гастролът на трупата, организиран от продуцентска компания "Degris", ще премине през София на 28 септември - зала 1 на НДК, и 29 септември – Двореца на културата и спорта, Варна.
 
Тостите ще завладеят сцената в продължение на два часа без нито минута прекъсване, обещават организаторите.
 
Нaй-новият спектакъл “The Best Of 25 Years” ще бъде разделен на две части. В първата ще бъдат представени най-емблематичните хореографии в 25-годишната история на балета, сред които впечатляващите танци “Офис”, “Фото”, “Увертюра”, “Люди в чёрном” и др. Във втората част трупата ще изпълни напълно нови композиции.

Целият спектакъл е съставен от над 20 миниатюри по музика на известния руски композитор Алексей Гарнизов, който работи с балета от началото на неговото съществуване. В шоуто ще участват 25 топ танцьори от състава на руската танцова формация.

Билети за спектаклите в София и Варна се продават на касите на НДК, ДКС Варна, на сайта на eventim.bg, в мрежата на "Globul" и супермаркети "Пикадили" на цени от 20 до 50 лв.

Всеки притежател на билет за шоуто във Варна получава подарък - 10 % отстъпка при посещение на "Orange Fitness" в морската столица.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички