Латино за празника на София


Латино за празника на София

5403

Памбос Агапиу, „Памбос Денсинг Център" и много любители на латино танците ще дадат началото на новия салса сезон от 18 ч. в Борисовата градина пред езерото "Ариана" в столицата утре.
 
Горещото латино парти по случай предстоящия празник на София с намигване ще загатне на всички обичащи танците какво ги очаква през новия есенно-зимен салса сезон.

В края на лятото за обичащите да денсят на салса, меренге, бачата, ча-ча, регетон и други латино танци градусите на емоциите ще останат все така високи, обратно на тези от метеорологичните прогнози за следващите няколко месеца, заричат се организаторите.
 
Те обещават страхотни представления и забавни уроци с най-добрите преподаватели по латино танци и салса в София. Предвиден е купон за всички - от малчуганите до техните родители.

Както вече информирахме, есенно-зимният салса сезон ще достигне своя епогей в зимния курорт Боровец, домакин на Третия балкански салса конгрес в периода 23 и 25 октомври 2009, където всички ще танцуват салса без значение температурите и надморската височина.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички