Елена Петрова сменя Радост в Dancing Stars 2?


Елена Петрова сменя Радост в Dancing Stars 2?

6217

Елена Петрова ще смени Радост Драганова във втория сезон на "Dancing Stars", твърдят източници от кулоарите на "ЬTV", писа "Шоу".

Новият продуцент на танцувалното шоу - Слави Трифонов, предпочел къдрокосата актриса пред дискредитираната като прелюбодейка Радост. Според запознати водещ на второто издание на "Dancing Stars" заедно с Елена Петрова ще е оперният и естраден певец Орлин Горанов. Той бе канен за участник във "VIP Dance", но отказал под предлог, че не може да понесе тежки физически натоварвания. Певецът обаче поставил доста стабилни финансови претенции пред Дългия и до последно не е ясно дали той е кандисал да ги удовлетвори. Говори се, че Горанов може да бъде заменен от актьор от "Комиците", който евентуално ще е Христо Гърбов или Руслан Мъйнов.

Въпреки дълбоката секретност около "Dancing Stars", вече са разкрити почти всички участници във втория сезон. Със сигурност на дансинга ще се вихри директорът на националния отбор по футбол Наско Сираков, съпругата му Илияна Раева пък ще е член на журито. Възможно е да й помага нейната някогашна съотборничка Бианка Панова, която е в лоши отношения с председателката на журито н конкурентното танцувално шоу "VIP Dance" - Нешка Робева, и охотно би се изправила срещу нея.

За член на селекционната комисия е спряган и собственикът на танцова школа - Памбос. Певицата Аксиния, актьорът Димитър Рачков - със или без Мария Игнатова, ексцентричният бизнесмен Митьо Пищова, певецът Миро, актьорското семейство Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, и водещата на сутрешния блок по "ЬTV" Ани Цолова също са спрягани за участници в "Dancing Stars".

Водени са преговори със световния шампион по бокс Детелин Далаклиев, но след спечелената титла той поискал от продуцентите по-висок хонорар и не се знае какъв ще бъде крайният резултат от преговорите.

Както "MySound.bg" вече съобщи, "Dancing Stars" 2 стартира тази неделя и ще се излъчва само през уикендите, за дане влиза в пряка конкуренция с "VIP Dance", което върви през седмицата и се радва на добър зрителски интерес.        

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички