Том Ейнджълрипър (Содом) пак у нас. Наздраве!


Том Ейнджълрипър (Содом) пак у нас. Наздраве!

4036

Том Ейндъжлрипър (Tom Angelripper), фронтмен на германските траш величия Содом (Sodom), ще се изяви в България отново.

Шеметният вокалист пристига със соловия си пънк-траш проект Onkel Tom, прочут с парчета, посветени на алкохола.

Концертът е в столичния клуб "Open Stage" (бул."Възкресение" № 64) от 19 часа на 24 април, съобщиха организаторите от "Mask Music".  

Билетите има във всички обекти от мрежата на "Eventim.bg", магазини "Германос", "М-Свят", "Пикадили", "Офис 1", "Техномаркет" на предварителна продажба – 25 лв., в деня на концерта стават 35 лв.

Годината е 1991. България е разтърсена от първия метъл концерт на живо. Първата метъл група от световна величина - трашарите Содом, събират на стадион "Академик" в столицата 12 000 души.

19 години по-късно, ветеранът на микрофона Чичо Том води Onkel Tom за метални кавърверсии на популярни пиянски песни. Оригиналният, нестандартен начин, по който той представя германския дух и култа към бирата, ще накара залата да експлоадира, сигурни са организаторите.

Tom SuchAngelripper” създава соловия си проект през 1996. Идеята дошла от сбирка в немски пъб и пеене на стари германски пиянски песни. Том предположил, че би било добра идея да се направят в пънк и траш вариант. Така се появява Onkel Tom.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички