Спорт и музика с Дъб Пистълс в Ескейп


Спорт и музика с Дъб Пистълс в Ескейп

5405

Първото издание на събитието "High Trillz" ще се състои в столичния клуб "Ескейп" на 30 април.

Това ще е нещо повече от поредната петък парти вечер, а изживяване на съвсем ново ниво – ще съчетаем яката музика, яките спортове и яките филми, за да вдигнем нивото на адреналина на макс и да презаредим батериите с позитивни емоции, защото животът се случва тук и сега и искаме да го изживеем възможно най-пълноценно, обявиха организаторите.

И подкрепиха думите с факти, първият от които е присъсътвието на Дъб Пистълс (Dub Pistols).

Едни от най-популярните имена на английската биг бийт и електро сцена ще се представят със сет на живо. Това ще е първото им гостуване в България.

Проектът успя да затвърди името си в продължение на годините заради уникалния си звук, съчетаващ хип-хоп, дъб, брейкбийт, ска, пънк рок и електро. Дискографията на Дъб Пистълс започна с албума “Point Blank”, издаден през 1998 година за "Concrete Records"; после се появиха “Six Million Ways To Live” (2003) и култовият “Speekers Аnd Tweeters” от 2007, а последният им диск е "Rum'n'Coke" от 2009. С не по-малък успех Пистолетите "гърмят" в няколко саундтраци като  "Blade II", "Y Tu Mama Tambien" и "Bad Company". Ремиксирали са Моби (Moby), Лимп Бизкит (Limp Bizkit), Корн (Korn) и Кристъл Метъд (Crystal Method).

Sports In Da Club

В първото издание на "High Trillz" освен качествана музика и много танци, за публиката са предвидени и демонстрации на два особено актуални градски екстремни спортове – BMX Flatland и Slackline. Дали ще предпочетете да сте част от зрителите, или ще се пробвате да се включите – зависи само от вас. Демонстрациите ще се извършват от едни от най-добрите, така че абсолютно на живо ни очакват впечатляващи трикове и майсторски изпълнения, поясниха организаторите.

BMX FlatLand е фрийстайл разновидност на BMX с особено впечатляващи трикове, за които райдърите балансират с колелото в най-невероятни позиции.

Slackline Park пък е балансиране върху натегната, но динамична лента, върху която се правят различни номера - от ходене до обръщане, скоци, превъртания, градуси и салта.

Extreme Videos

За да се качи адреналинът още повече, на плазмите в клуба непрекъснато ще се въртят мегаекстремни видеоклипове, подсигурени от EXTREME CHANNEL и RED BULL.

Предварителна продажба на билетите за партито ще се извършва в мрежата на Ticketstream – (www.ticketstream.bg) на цена от 14 лв. На входа цената е 17 лв.

Начален час на партито – 23. 00 ч.

Идеята на "High Trillz" е събитието да се провежда редовно, но всеки път да предлага нови музикални участия и демонстрации на различни екстремни спортове.

Следващото издание ще е на 29 май, когато гост ще е Skeewiff.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички