Концертът на Милена Славова и Черно фередже напълно разпродаден


Концертът на Милена Славова и Черно фередже напълно разпродаден

5896

Билетите за съвместения концерт на Милена Славова и Черно фередже са напълно изчеерпани, съобщиха от столичния клуб "Строежа", където е изявата довечера.
 
Очаквано - събитието предизвика особено силен интерес и така пропуските за концерта, които бяха 300 броя, свършиха ден преди шоуто, поясниха организаторите.

В резултат на много запитвания, те пуснаха допълнителни билети, които също бяха изчерпани в часовете преди обед днес. Важно е да се отбележи като информация, че на входа на клуба няма да се продават повече билети.

Както MySound.bg съобщи, вратите отварят в 20.00 ч. с подходяща тематична музика. В 21.30 първа на сцената ще се качи Милена в компанията на Данчо Лазаров. Веднага след нея се очакват и Черно фередже в разширен 5-членен състав.

Концертът е част от акустичното турне на Милена, което тече в клубовете в страната тази и миналата седмица.

Утре, 12 ноември - петък, тя ще гостува в клуб "Мелон", Велико Търново, а на 13 (събота) ще бъде във Варна - O'Neills Irish Pub.

"Строежа" продължава със серията концерти, като следващият е тази неделя и е напълно безплатен, а в центъра на събитията ще бъде колоритният Сърмата Хари (Surmata Harry).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички