Sofia Burlesque Revue! Еротика и стил за втори път в София


Sofia Burlesque Revue! Еротика и стил за втори път в София

7735

Една от най-големите и атрактивни френски бурлеска трупи - Neo Retro на Лейди Фло (Lady Flo), ще гостува за втори път в София.

Изявата е по покана на The Smugglers Collective в Sofia Live Club от 21.00 часа на 13 януари.

В поредното издание на Sofia Burlesque Revue ще вземат участие танцьорки от цяла Европа, сред които добре познатите на посетителите на първия бурлеска спектакъл:

Лейди Фло (Париж) - певица и художествен ръководител на Neo Retro, както и най-известната водеща на бурлеска спектакли в Европа.

Lalla Morte (Лондон) - с мистериозното си и екзотично излъчване съчетава на спектаклите азиатска грация и ретро сексапил.

Mademoiselle Ô (Париж) – шоуто ѝ хумористично и провокативно, но винаги пълно с изненади.

Lada Redstar (Берлин) - студена и същевременно изпепеляваща Pin-Up танцьорка, която е подготвила за българската публика този път още по-зрелищни и пищни пърформанси като емблематичното Insectavora Queen Оf The Bugs.

Специално за събитието от Лондон идва и Lady Ane Angel, известна със своите спиращи дъха огнени представления.

За музикалното оформление на вечерта ще се погрижат суинг контрабандистите от The Smugglers Collective, които вече 4 години специализират в правенето на суинг партита по света и у нас, като в сетовете си предлагат най-доброто от суинг, рок-ен-рол и ритъм-ен-блуса от 40-е години до днес. През изминалите две години те се превърнаха в неизменна част от нощния живот на София, подгряваха световноизвестните оркестри на Дюк Елингтън (Duke Ellington) и Глен Милър (Glenn Miller) у нас, бяха и част от множество фестивали, сред които и Spirit Of Burgas.

Към Sofia Burlesque Revue ще се присъедини и още едно световноизвестно име – Perrier. Определено нестандартна, марката този път играе в съвсем нов стил - бурлеската. И, естествено, съблазнителната игра е с не коя да е, а именно световната бурлеска икона Дита фон Тийз (Dita Von Teese).

Perrier кани ценителите да се присъединят към Дита в замъка на Perrier - пищно украсен, и въпреки това, предизвикателно интимен на www.perrierbydita.com, като интро към това, което ги очаква у нас. Марката - изключително дръзка и прогресивна, винаги се е асоциирала с големи личности и артисти. С Дита фон Тийз зелената бутилка още веднъж доказва, че е синоним на класа, стил и авангардно мислене.

Събитието се провежда с помощта на Perrier и Veuve Clicquot.

Билети - в мрежата на Ticketstream, офисите на M-Tel, вериги магазини "Техномаркет", Multirama, Office 1 Superstore, както и на ticketstream.bg. на цена от 20 лв. в предварителна продажба и 25 лв. в деня на събитието.

Бурлеската е спектакъл, който задължително трябва да се види на живо. Той е едно от малкото шоута, които все още успяват да спрат дъха на зрителя, особено предвид времена, в които сме видели почти всичко.

Преобръщайки обществените норми буквално с главата надолу, бурлеската съчетава кабаре, танц, музика, ефектни костюми и еротика в общ стилен, закачлив и изтънчен спектакъл с над 150 годишна история.

Изкуството на бурлеската отново стана център на вниманието благодарение на Дита фон Тийз преди няколко години.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички