Испански страсти с Румба Афисионадо и DJ Angelove


Испански страсти с Румба Афисионадо и DJ Angelove

6050

Същинска фламенко фиеста предстои в Sofia Live Club от22 часа на 12 февруари.

Проектът Румба Афисионадо и DJ Angelove от Австрия ще пренесат присъстващите в страстна Испания още с първия акорд на своите китари и неповторими сетове.

Вечерта се очертава гореща - красиви женски тела, страстни ритми и запомнящи се мелодии ще са част от програмата в събота вечер, а специалното участие на DJ Angelove ще нажежи обстановката до максимум, убедени са домакините.

Румба Афисионадо е ново явление на родната музикална сцена, което очарова и завладява все по-голям брой ценители на хубавата музика. В настоящия си състав,  групата, водена от известния китарист и певец Кристо, започва изявите си едва през лятото на 2009, но има вече хиляди почитатели в цялата страна.

Основателят на състава Кристо завършва музикалното си образование в един от най-престижните музикални университети в Европа - "Моцартеум" в Залцбург като ученик на известната китаристка и педагожка – аржентинката Мария Изабел Сийверс. През време на престоя си в чужбина той се отдава на испанската музика и става един от основателите на популярните в Европа групи Лос Коронас, Мама Румба и Ню Ейджис. По време на своите бляскави изяви, българинът има удоволсвието да споделя светлините на прожекторите с музиканти като легендарния китарист Ал ди Меола (Al Di Meola), който гостува през ноември миналата година на сцената  Sofia Live Club, и известните испански фламенко изпълнители Кармен Амор, Фернандо дел Пасо, Хосе Маркес

Румба Афисионадо са Симеон и Цветан – китара; Бъни (Оратница, Special Brew)– кахон; Любо – перкусии; Алекс – бас китара и танцьорката Елена. Именно нежната половина от формацията ще бъде кулминацията на вечерта, разтърсвайки сцената с огнено аржентинско танго и традиционно испанско фламенко.

Танци, коктейли и страстна музика ще са част от изживяването. Специално подбраните мелодии в голямо разнообразие от стилове на диджея ще подгреят изявата, а после ще отведат всички до сутришните часове, обясняват организаторите.

Със своите сетове DJ Angelove успява да вдигне на крака хора от всички краища на света. Музиката му се определя като съвкупност от различни стилове, премесени с балкански нотки и електронно звучене.  Високообразован и успял музикант, композитор и продуцент, той избира да играе интересна и оригинална роля.

Най-важният елемент на неговата музика е специално настроение, с което печели сърцата и създава запомняща се емоция. Изнасял концерти в Австрия, България, Сърбия, Германия, Франция, Македония, Италия, Хърватия, Чехия, Румъния, Полша, Холандия в сътрудничество с доста нашумели имена като Fatima Spar & Freedom Fries, DJ Shantel, Баба Зула (Baba Zula), The Merry Poppins, The Pond Pirates, Zuboly, La Brass Banda, Russkaja, Molotov Jukebox, Courtney Pine, La Cafetera Roja, Братя Владигерови (Wladigeroff Brothers) и други, той обещава да се раздаде докрай.


Заповядайте в света на огненото фламенко, горещите ритми и страстните емоции, приканиха от Sofia Live Club.

Цени на билетите в предварителна продажба - 10 лева, на място в деня на събитието - 15 лева.

Още - на:

http://www.reverbnation.com/rumbaaficionado

http://soundcloud.com/djangelove
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички