Iced Earth забиват за първи път на българска сцена


Iced Earth забиват за първи път на българска сцена

5441

Очакваното от години в България посещение на Iced Earth - пауър метъл героите от Тампа, Флорида, ще зарадва мнозина на 21 ноември.

Това е датата, на която бандата, предвождана от лидера Jon Schaffer, ще забие в столичната зала "Юбилейна", обявиха организаторите "ABV Pro".

Музикантите безкомпромисно държат на своите фенове и подготвят отсега високо качество на продукцията, както и много допълнителни изненади във връзка с шоуто, което предстои да изнесат на родна сцена.

Билетите за събитието вече са в продажба чрез мрежата на Eventim.bg. Цената на първите 80 промо бройки е 36 лв., в редовна продажба  ще струват 42 лв. Ако в деня на щоуто все още има пропуски, ще са на цена от 46 лв.

Бандата има девет студийни албума, плод на работата на различни формати,  но всеки един от тях се отличава с непогрешимия стил на галопиращата китара на Jon Schaffer и философската тематика на текстовете. Дълбоко емоционалните, тежки и енергични вокали вече са поверени на харизматичния Стю Блок (Stu Block) Стю Блок (познат от Into Eternity), който се присъедини групата наскоро.

Тя ще запише своя десети албум именно именно с него, след което поема на най-мащабното в историята си дотук турне (2011-2012), което ще я доведе и в София.

Още - на:

htp://www.icedearth.com/

http://www.Facebook.com/OfficialIcedEarth

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички