Spirit Of Burgas тръгва на национално турне


Spirit Of Burgas тръгва на национално турне

5458

Тазгодишното издание на Spirit Of Burgas ще стартира с две големи вълни от подгряващи фестивала партита в цялата страна.

Първото от тях е в столичния клуб "Строежа" тази вечер.

Събитието излиза извън рамките на трите фестивални дни на Централния плаж в Бургас между 12 и 14 август 2011 с редица партита, които ще дадат възможност на почитателите на хубавата музика да изживеят отново емоциите от изминалото лято и да се настроят за предстоящия сезон.

Клубният тур Catch Your Spirit! Beck'sperience The Spirit Of Burgas Warm Up Tour ще протече в две вълни – пролетна и лятна. Първата стратира от първия ден на пролетта – 22 март. Втората ще обхване част от май и месец юни, огласиха организаторите.

По време на партитата ще звучи музиката на артистите, участвали в изминалите издания на фестивала, както и тези, които ще се появят на тазгодишното му издание, диджейски сетове от резидентите на Catch Your Spirit! Beck'sperience The Spirit Of Burgas Warm Up Tour - DJ Fozzy и Мартин от клуб "Строежа", ще пренесат клубната публика в спомени от случилото се на морския бряг на Бургас в горещите августовски нощи на 2008, 2009 и 2010, като подгреят за голямото събитие на 2011. Специален гост на партитата ще е DJ Darkstep, съпътстван от MC Negy от прочутия хип-хоп лейбъл Illmate.

Програмният директор на фестивала – Иван Вълков, ще е на разположение да отговаря на всякакви въпроси на публиката на партито в "Строежа" довечера. Така всеки, който е любопитен да научи повече подробности от кухнята на събитието, е добре дошъл в 21 ч., приканиха организаторите.

Участниците в клубния тур ще имат уникалния шанс и да спечелят награди от любимата марка бира - Beck’s.

По време на всяко парти ще се разиграва томбола, в която ще може да участва всеки, закупил си билет за партито. Наградите от томболата ще са безплатни билети за трите фестивални дни – на 12, 13 и 14 август.

Важна част от първата вълна ще е избора на едно момиче или момче, което да влезе в ролята на първия TV Presenter на фестивала. В качеството си на такъв, избраникът ще има уникалната възможност да се присъедини към екипа на фестивала и да бъде част от цялостната му атмосфера. Той/тя ще получи достъп до бекстейдж зоните и шанс да разговаря с артистите. Задачата на победителя в кастинга за TV Presenter ще е да отразява тазгодишното издание на фестивала заедно с видеоекипа на събитието. Детайлите около правилата и условията за участие в кастинга са публикувани на официалната Facebook страница и на сайта на фестивала www.spiritofburgas.com. Изборът на ТV Presenter ще се провежда именно по време на първата серия от партита, а те ще минат през следните клубове в страната:

22 март, вторник - София - "Строежа"
25 март, петък - Благоевград - Underground
26 март, събота - Банско - Base Camp
8 април, петък - Пловдив - "Петното"
9 април, събота - Сливен – "Тангра"
16 април, събота - Габрово - Faces
21 април, четвъртък - Стара Загора - Paralaks
22 април, петък - Бургас - Bizarre
23 април, събота - Варна - Vintage 33

БИЛЕТИ:

Специални 1000 промобилета:

3-дневен промо билет: 99 лв. (50 еurо)

Старт на продажбите на промобилетите: 21 март

Край на продажбата на промобилети: до изчерпване на количеството от 1000 билета.

Предварителна продажба:

1-дневен билет: 50 лева (25 euro)
3-дневен билет: 120 лева (60 euro)
3-дневен билет за къмпинга – 30 лева (15 euro)

По време на фестивала:

1-дневен билет: 60 лева (30 euro)
3-дневен билет: 140 levs (70 euro)

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Изявите са с подкрепата на Beck'spereance, музикалната платформа на немска марка бира N 1 едно в света - Beck’s.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички