Уикеда и Милена Славова ще забият на финала на Голямо междучасие


Уикеда и Милена Славова ще забият на финала на Голямо междучасие

4843

Големият финал на конкурса за най-добра училищна песен "Голямо междучасие" 3 ще се състои в столичния клуб "Суингинг хол" (Swingin' Hall) от 19.30 ч. утре, 12 май.

Неблагоприятната метеорологична прогноза е причината събитието да не се проведе на първоначално обявеното място - Борисовата градина, информираха организаторите на изявата Столична община, D2 и Гравити Ко. (Gravity Co.)
 
Както MySound.bg вече отбеляза, в нея ще вземат участие изпълнителите на петте песни, събрали най–голям вот при гласуването, което приключи на 8 май. Това са група Accident със "Само за теб", Random Station с баладата "За да остана", бандата 818 с "Без изход", Voor De Wind с парчето "Тук сега" и Enslavement с предложението си "Справедливост".

Специални гости са Милена Славова и Уикеда (Wickeda) (на снимката). На сцената ще излязат и победителите в миналогодишния конкурс  – групарите от Savage Ravage.

Вход свободен.   

След като пребориха конкуренцията на 32 парчета, финалистите ще трябва да убедят и журито в лицето на D2 и Гравити Ко., че заслужават голямата награда по време на живите си изпълнения.  

Победителят и най-добрата ученическа песен за 2011 ще бъде обявен след края на концерта. Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио.

Ще има и две специални награди за участниците тази година. Едната ще бъде присъдена от Music Space – артистичен промо пакет на стойност 1 000 лв. Второто отличие е от TeenProblem.net. Те осигуряват участие на някой от изпълнителите наред Оги 23 (Ogi 23), Помориънс (The Pomorians), D2 и Ъпсурт. Бандите удрят по случай 10-годишния юбилей на TeenProblem.net в зала 3 на НДК от 18.30 ч. на 13 май.

За участниците в "Голямо междучасие" 3 са предвидени и изненади от Converse.

Водещ на събитието ще бъде Дидо, фронтмен на D2.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички