Диджейски сет ще подгрее концерта Raul Midón


Диджейски сет ще подгрее концерта Raul Midón

4981

Фаталният петък, 13-и, този месец спокойно може да бъде определен за празник на родните меломани.

Причината затова е само една – гостуването на изящния тенор Раул Мидон (Raul Midón), който вижда света не чрез очите, а през душата си.

Както MySound.bg вече огласи, именитият изпълнител пристига у нас по покана на серията от събития Reel Feel, които се провеждат в Sofia Live Club.

Вечерта ще започне с диджейски сет на главните действащи лица във всички събития на Reel Feel - Funkusion и Макора, които многократно вече са доказали вкуса си към качествената музика и забавление. И след като подобаващо подгреят публиката, към 22.30 часа на сцената ще се появи и самият гост. 

Останал сляп още като бебе, Раул избира пътя на музиката, вдъхновен от баща си, който е аржентински фолклорен танцьор. Музикалната си кариера започва като бекинг вокал на латино и поп сцените с изпълнители като Хулио и Енрике Иглесиас, Шакира и Рики Мартин. През 2005 излиза дебютният сингъл на Мидон - "State Оf Mind", който му донася огромна слава и му отваря вратите към големите сцени по света. Третият му албум - "Synthesis", в който разкрива цялата си страст и креативност, се появява 4 години по-късно.

Често сравняван с Рей Чарлс, Нат "Кинг" Коул, Стиви Уондър и Дани Хатауей, Раул обаче си остава рядък оригинал.

Чувственият тенор, поразяващият перкусивен китарен стил, в който той умело смесва фламенко, джаз, соул, фолк, ар-ен-би, поп и латино елементи, както и умението му да преобразява гласа си в различни инструменти, превръщат всяко изпълнение на Раул в малък празник на изящните хармонии и мелодии.

Повече за събитията Reel Feel, видео, аудио и галерии от вечерите в Sofia Live Club, както и актуални новини, ревюта и миксове от по-интересния музикален свят - в сайта www.reelfeel.bg.

Не пропускайте да следите за актуална информация и в Twitter профила twitter.com/reel_feel или на страницата във Facebook - sn.im/reelfeel

www.reelfeel.bg
www.raulmidon.com
www.myspace.com/raulmidon

Reel Feel се осъществява с подкрепата на Bushmills.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички