Der Hunds победиха в конкурса за участие в Loop Elevation


Der Hunds победиха в конкурса за участие в Loop Elevation

7750

Конкурсът за непопулярна група на Radio Café Team и Loop Elevation приключи.

При отворени врата и пред погледите на всички гости на Radio Café снощи, членовете на Остава, Сепуко 6 (Sepuko 6), Од Крю (Odd Crew), Моникс (Monyx) и Tri O Five дадоха своите гласове в подкрепа на участниците, достигнали до финалната фаза на конкурса. Три от групите събраха най-много гласове, като битката се води между Macrophone, Дер Хундс (Der Hunds) и Southwick. В крайна сметка най-твърдата от десетте групи - Дер Хундс, спечели симпатиите на повече от половината музиканти и безапелационно събра най-много гласове от музикантският вот. Така алтернативната група получи шанс да представи своя авторска музика на една сцена със звезди като Джамирокуай (Jamiroquai), Търти Секъндс Ту Марс (30 Second To Mars), Сайпръс Хил (Cypress Hill), Хъртс (Hurts), Дог Ийт Дог (Dog Eat Dog), Морчийба (Morcheeba) и Стерео ЕмСис (Stereo MCs).

Както MySound.bg информира, те оформят звездния лайн-ъп на фестивала Loop Elevation, който ще се проведе в Разлог на 23 и 24 юни.

Конкурсът за непопулярна група или изпълнител е първото по рода си музикално събитие, което дава възможност на недотам известни родни банди да представят своя продукция на голяма сцена. Освен по време на участието си на Loop Elevation Дер Хундс ще свирят свои парчета на специален концерт и в ефира на най-новата музикална телевизия в България T-Rock.  

Организаторите ще обявят до дни още повече подробности за диджеите, които ще се изявят на отделна сцена на събитието.

За първи път на българските меломани се предоставя възможност да организират престоя си на фестивал само за няколко минути. Loop Elevation дава шанс на всички желаещи да посетят фестивала да закупят билети за събитието, ваучери за транспорт и къмпинг зоната от специално създадения за това онлайн магазин на официалния сайт на фестивала. Магазинът "отвори врати" на 11 май.

Феновете ще получават своите билети и ваучери по куриер на посочен от тях адрес. Меломаните ще се възползват и от преференциалните цени за траснпорт от следните градове на България: Бургас, Стара Загора, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен и София до Разлог.

Фестивалци ще могат да избират между еднодневни и двудневни ваучери за транспорт.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички