Мария Илиева се гаджоса с Марк О Селски


Мария Илиева се гаджоса с Марк О Селски

6132

Слуховете, че водещият от "Нова телевизия" Марк О'Селски и певицата Мария Илиева имат интимна връзка, се потвърдиха.

Двамата вече не крият чувствата си и във Фейсбук, където се обясняват в любов един на друг. "Мария, обичам те!" - е написал популярният водещ на певицата. Тя също не крие слабостта си към магарето и му праща сърчица в социалната мрежа.

Оказа се, че дори бабата на Мария била възхитена от Марк, непрекъснато му изпращала поздрави и дала благословията си за тяхната връзка. Това признава самата изпълнителка в профила на Марк О’Селски. "Мария, как се целува магаре?", я питат заинтригувани приятели. "С любов!"– е нейният отговор.

Искрите между двамата започнали да прехвърчат още при запознанството им преди година. Оттогава дамата с кадифения глас е честа гостенка във вечерното шоу "На инат", чийто водещ е анимационното магаре.

Мария бе първата, която се осмели да го целуне в ефир, а Марк от вълнение дори падна от стола. Поласканият водещ веднага сложи във Фейсбук снимката с целувката за своя профилна и не я е сменял оттгова. В същото предаване певицата не се стърпя и каза на триизмерния герой, че е трябвало да влезе в неговото студио, за да разбере кой истински я заслужава.

Предстои обаче тепърва да разберем колко дълго ще трае този роман и какво ще е неговото развитие.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички