Оркестърът на Теодосий Спасов закрива сезона в Студио 5


Оркестърът на Теодосий Спасов закрива сезона в Студио 5

4857

Теодосий Спасов представя поредния си експеримент с няколко концерта из България.

Първият от тях е в Велико Търново днес, 19 юли. Минитурнето ще завърши в столичния клуб Студио 5 от 22 часа на 22 юли.

Както MySound.bg вече извести, чрез тази своя формация Спасов обединява талантливи български музиканти с усет към смесването на традиционна балканска музика и с емоция към световната джаз, поп и етно сцена.

Негови съмишленици са Ангел Демирев (23 г.) - китара, Мирослав Турийски (30 г.) - пиано, Александър Леков (29 г.) - бас и Начо Господинов (29 г.) - барабани. Те са неизменна част от джаз сцената на родния им Пловдив – участват активно като концертиращи музиканти, организатори на престижни музикални форуми и преподаватели в поп и джаз средите (Леков и Турийски на академично ниво). Колегата им Ангел е от Стара Загора и въпреки че е най-младият в групата, вече е утвърдено име в джаз гилдията у нас.

Теодосий Спасов оркестра се представи блестящо на "Трансилвания Джаз Фестивал" в Румъния и Bucharest Jazz Festival неотдавна. Заредени с много енергия и хъс да творят, музикантите са готови да омагьосат и родната публика с нови композиции и много харизма.

Другите спирки от обиколката им са Стара Загора (20 юли) и Пловдив (21 юли).

Изявата в Студио 5 е заключителна за сезона на клуба, който успя да се наложи като място за истинските меломани, събирайки в афиша си български групи и изпълнители от всички възможни стилове.

Билети за концерта в Студио 5 на цена от 12 лв. и се разпространяват в на касата клуба, Билетен център, НДК, и онлайн чрез www.eventim.bg и  www.ticketstream.bg

Пропускът включва и чаша вино от винарска изба Todoroff.

Още - на:

http://www.clubstudio5.com

http://theodosiispassov.com/bg/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички