Димитър Фънки Ковачев и Маргарита Хранова гости в Станция Нова


Димитър Фънки Ковачев и Маргарита Хранова гости в Станция Нова

7123

Маргарита Хранова и Димитър Ковачев - Фънки, басист и съсобственик на "София Мюзик Ентърпрайсис", са сред специалните гости в студиото на "Нова телевизия" утре.

Популярната певица е поканена за събеседник по случай своята 60-годишнина в рубриката "Отчаяни съпруги" в "Станция Нова". Предаването започва в 9.00 ч.

Водещите на "Рулетка" – Калина Стефанова и Иво Христов, ще разговарят с Михаил Миков (депутат в БСП) за лидерството в БСП, бъдещето на опозицията и защо телевизорът победи хладилника. Адвокат Марковски ще коментира най-горещите криминални казуси, а за това кой е виновен за корупцията по пътищата, ще научим от Фънки (горд притежател на джип, на снимката с Мара Отварачката), Юлияна Дончева, Ромина Андонова и Чавдар Георгиев, началник на сектор "Разследване на икономическите престъпления" в СДВР.

Валерия Велева ще представи Джеймс Уорлик в "По пантофи".

В "Съдебен спор" ще проследим спор между майка и син, който се обръщал към родителката си с "госпожо". Освен в набедяване пред полицията, я упреква и в това, че е настройвала двете му жени срещу него...

"Съпругите" Вихра и Мая ще срещнат зрителите с актрисата Ирен Кривошиева и сина й Владо Данаилов, с естрадната звезда Маргарита Хранова, с двойката Алекс Жекова и Андрей Едрев, гледачката Вана Василева, която се занимава с магии, и с д-р Давидов по повод еректилната дисфункция.

Катето Евро ще приготви свинско задушено със сос от зеленчуци и тирамису.

В "Най-добрата майка" Ирина Сарачинова разказва историята на майка на три момчета. Тя спасява живота на един от синовете си, дарявайки му част от черния си дроб.

Интервюто на Нана е с Юлия Берберян – разговор за живота, кариерата и голямото й семейство, а от "Последно 10" ще стане ясно кои са най-интересните женски съдби.

Коментатори по темата са Антон Стефанов – журналист, Славена – поп-фолк изпълнителка и оперната певица Весела Нейнски.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички