Безплатен транспорт за посетителите на Loud Festival 2012


Безплатен транспорт за посетителите на Loud Festival 2012

3425

Автобусна линия № 84 ще пътува напълно безплатно след края на концертите в двата дни на Loud Festival 2012, информираха организаторите на събитието.

Както MySound.bg вече извести, неговото първо издание ще се състои на 2 и 3 юни.

Автобусната линия № 84, свързваща Терминал 2 на Летище София с централната част на града, ще пътува напълно безплатно до 4 часа сутринта, е договорката на Loud Cocerts с Центъра за градска мобилност. Автобусите ще тръгват на всеки 30 минути от Терминал 2 и ще стигат до крайната си спирка на улица "Генерал Гурко".
 
Очаквайте още детайлна информация за групите, парти зоната, пропускателния режим и всичко свързано с Loud Festival, оповестиха организаторите.

Билети за събитието могат да се закупят ексклузивно в мрежата на Eventim.bg и онлайн на www.eventim.bg.

Еднодневните пропуски са на цена от 55 лв. в предварителна продажба, а двудневните - по 99 лв. Феновете, които предвиждат да посетят Loud Festival с палатака, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв., който предоставя двуднeвен достъп до събитието и място за палатка в къмпинг зоната.

Напомняме и за специалния мото пас, който включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг.

Всичко това на цена от 99 лв. единствено на www.moto.bg. От мото портала ще бъде издаден ваучер, които впоследствие ще бъде заменен за мото пас на входа.

Афишът по групи и дни:

2 юни (събота):

W.A.S.P.
SYMPHONY X
BEHEMOTH
LACUNA COIL
TRISTANIA


3 юни (неделя):

SLAYER
ANNIHILATOR
SOULFLY
MESHUGGAH
ASPHYX

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички