Project Arcadia удрят преди Accept в зала Универсиада


Project Arcadia удрят преди Accept в зала Универсиада

3883

Project Arcadia (Проджект Аркадия) feat. Urban Breed ще са съпорт преди Accept (Аксепт) да предприемат своя десант в столичната зала "Универсиада" на 20 октомври.

Родните метъл надежди са избрани лично от китариста Wolf Hoffmann.

Както MySound.bg огласи своевременно, немските хеви метъл величия пристигат по покана на Loud Concerts като част от турнето си в подкрепа на актуалния албум - "Stalingrad" ("Сталинград").   

Вратите на "Универсиада" ще отворят в 18.30 ч. В 20.00 ч. Project Arcadia feat. Urban Breed ще забият 35-минутен подгряващ сет. Хедлайнърите ще нажежат до червено атмосферата в залата 30 минути по-късно, точно в 21.05ч.  

В деня на концерта гостите ще подходят съвсем професионално и към менюто си. Групата държи на реда и дисциплината и залага на безалкохолна бира, разнообразие от енергийни напитки и био плодови сокове. Музикантите ще разпуснат с италианско и чилийско червено вино след края на изявата си.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде свалена от ТУК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларацията може да бъде намерена преди концерта и на входа на залата. Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, отново с придружител и попълнена декларация.

Билетите за метъл празника са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, "Пикадили", "Техномаркет", Public, бензиностанции OMV, M-Tel, "На тъмно" и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg .

Пропуските се продават по 40 лв. В деня на събитието и на място на входа на зала "Универсиада" цената им ще бъде 45 лв.

Accept изживяват някои от най-силните мигове в кариерата си през последните години. След многобройни промени в състава и години на затишие Аксепт отново започват работа през 2009. Този път с нов вокал в лицето на Марк Торнило (Mark Tornillo), с когото записаха успешния албум "Blood Of The Nations". Именно с материала от този диск бе и дебютът на бандата с новия си фронтмен пред българска публика - на Каварна Рок Фест 2010.

От "Blood Of The Nations" досега са продадени над 100 000 копия. Пак така - като учебник по хеви метъл, звучи и "Stalingrad". Тринайстият проект на бандата  не е записан само за да допълни нейната дискография. Албумът е пропит с най-доброто, на което са способни петимата музиканти - с уникални рифове, клaсически китарни сола на Wolf Hoffmann и мощни вокали на Mark Tornillo.

С този свой запис Accept не само заявяват, че бъдещето е пред тях и нямат намерение да намалят темпото скоро, но и доказват за пореден път защо са една от най-големите класически хеви метъл групи, стъпвали някога на сцената.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички