Всички сме От плът и фънк


Всички сме От плът и фънк

2695

Българските фънк герои Southwick обещават страхотно музикално приключение на 8 ноември, когато ще представят дебютния си албум "От плът и фънк" в Sofia Live Club.

Купонът е с начален час 22.00 ч., когато грууви атмосферата ще бъде нажежена от сета на DJ Мартен. Малко след това на сцената ще излязат и самите Southwick, които ще поведат присъстващите на пътешествие във вселената на фънка. Сред участниците в събитието са Algoriddim, Теодор Иванов, Ra-Lee и Wah Tony (Уа Тони).                                             

Специален гост е Деси Андонова от Phuture Shock (Фючър Шок), която пее в парчето "Give It To Me". Вдъхновението за песента дошло съвсем спонтанно, разказва фронтменът на групата Божидар "TromBobby" Василев, който добавя последния куплет в една особена нощ.

"Деси записа своите вокали, но остана един празен куплет. В движение решихме да го запиша аз. Прибрах се. В 00.00ч. настъпи рожденият ми ден. Към 1 часа седнах да пиша текст, с него и мелодия. В 3.30 вече бях готов. Усетих, че това е куплетът ми. Поръчах такси и отидох да го запиша в студиото веднага. В 6 часа парчето беше готово”, разказва TromBobby.

Именно с тази безкрайна музикална енергия е зареден албумът "От плът и фънк". На 8 ноември Southwick ще подарят по един диск на всеки, който купи билет за промоцията предварително от мрежата на Eventim. Цената за пропуск на предварителна продажба е 10 лв., а на място в деня на концерта - 12 лв.

Любителите на фънка в Sofia Live Club също ще могат да се сдобият с диск на специална цена от 10 лв. След излизането си "От плът и фънк" ще може да бъде намерен в музикалните магазини, големите търговски вериги и бензиностанции, както и на концертите на Southwick.
            
"От плът и фънк" е издание на лейбъла Music Clinic Records.

Ето и съдържанието на диска:                                                                   

1.SW Intro
2. Keep It
3. Booty Song
4. Big Рlayer
5. Give It To Me
6. Няма думи
7. От плът и фънк
8. Pink Skies
9. Love Indeed
10. Green House
11. По-натам
12. Coffee Shop
13. Rebirth Тo Funk

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички