Депеш Мод на стадион Локомотив вместо на Георги Аспарухов


Депеш Мод на стадион Локомотив вместо на Георги Аспарухов

4576

Концертът на култовата британска банда Депеш Мод (Depeche Mode) у нас ще се състои не според първоначално обявеното място - стадион "Георги Аспарухов", а на столичния "Локомотив", известиха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис", които удържаха на обещанието си.

Както MySound.bg вече съобщи, промоутърите се зарекоха шоуто 1) да се състои на всяка цена и 2) да е анонсираната дата - 12 май.

Ето официалното изявление на СМЕ:

Хилядите почитатели на Депеш Мод у нас могат да си отдъхнат! Групата, която даде нов тласък на музикалното звучене ще има концерт в София в рамките на новото си турне през 2013. Наскоро обявеното от ръководството на футболен клуб "Левски" начало на реконструкцията на стадион "Георги Аспарухов" за съжаление прави невъзможно провеждането на концерти там в близките две години. "София Мюзик Ентърпрайсис" съгласува с мениджмънта на групата различни варианти за нова локация. В крайна сметка се стигна до решението концертът да бъде на стадион "Локомотив", на който през 2006 се състоя първият исторически концерт на Депеш Мод в България.

Феновете на бива да се притесняват за своята сигурност.
 
"Преди да обявим новата локация, проведохме консултации и направихме всички необходими срещи с отговорните институции. Има предварителен график и срокове за изпълнение на всички ремонтни дейности на стадиона. Най-важните от тях са укрепване на металните въжета над козирката в сектор "В" и подмяна на част от мазилката на стадиона. Всички ремонтни дейности ще приключат преди датата на обявения концерт – 12 май 2013", заяви Иван Несторов, изпълнителен директор на СМЕ.

Подготовката около предстоящото събитие вече тече в пълна сила. Датата и началото на концерта си остават същите - 12 май, 20.00 ч. Многобройните фенове на Депеш Мод със сигурност могат да очакват невероятно шоу от Дейв Гахан и компания. Промяната на стадиона няма да се отрази на цените на билетите. Всички закупени досега билети ще важат за съответния сектор и ценова категория, без да имат нужда от презаверяване.

Концертите на Депеш Мод през 2013 ще са първите на живо след изключително успешното турне (Tour Оf Тhe Universe) през 2009/2010, по време на което триото изнесе 142 шоута и постигна разбиващи рекорди в продажбите с повече от 2.5 милиона изкупени билета.

Билетите за концерта на Депеш Мод са на цени от 50 до 130 лв.

Те могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" в Билетен център, НДК, "Арена Армеец" и онлайн чрез www.ticketpro.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички