Вотът може да съвпадне с концерта на Депеш Мод


Вотът може да съвпадне с концерта на Депеш Мод

3938

Притеснения дали е удачно изборите да съвпаднат с концерта на легендарната група Депеш Мод (Depeche Mode) споделиха политици от различни цветове, след като в кулоарите на парламента се заговори, че най-вероятната дата за предсрочния вот е 12 май, тъй като много от тях самите са фенове на групата, писа "24 часа".

Билетите за шоуто са купени от почитатели от цялата страна, както и от съседни държави.

Според депутати насрочването на парламентарния вот в ден с подобно масово мероприятие в столицата би било абсурдно. Тогава в София ще прииждат хора от цяла България, а и от съседни държави, при това още от предния ден. Много полиция ще бъде ангажирана и с охраната на концерта, който бе преместен от стадион "Герена" заради ремонта му, на "Локомотив". Да се измести концертът на именитите британци също е абсурд, защото европейското им турне отдавна е "заковано" по градове.

Съвпадението пък може да вдигне избирателната активност, гадаят партийци. Само ще ядоса хората заради засилената охрана и ограниченията за продажба на алкохол, опонират обаче други. "Нищо не пречи на феновете от най-далечните точки на страната да отидат първо до урните и да дадат своя глас, а след това да стигнат за концерта до столицата", казва Иван Несторов-Амебата от организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както MySound.bg отдавна извести, Дейв Гахан и Ко. пристигат като част от световното турне в подкрепа на новия си албум "Delta Machine".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички