Виж кой спечели билет за партито на State Оf Mind


Виж кой спечели билет за партито на State Оf Mind

3808

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на нашите приятели от електронната организация HMSU (Hard Music And Sounds United), която ще бъде домакин на State Of Mind в столичния парти център тази събота, 13 април.

Двама късметлии се сдобиха с безплатен пропуск за събитието. Техните имена бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Коя е родината на State Of Mind?

Правилното е: Нова Зеландия.  

Честито на Цветозар Черкезов и Стилиян Петров.

Междувременно, станаха ясни и други интересни подробности около събитието.

Освен представителя на новозеландското дуо, за публиката е предвиден специален сет от един от най-прогресиращите български дръм-ен-бейс продуценти – L 33. През последните няколко месеца е невъзможно да останем пасивни към продукцията на младока от Велико Търново, а интересът от страна на артисти като Andy C, Enei и Break говори достатъчно за уменията му. Заедно с него ще видим и дългоочакваните индивидуални сетове с марка HMSU.

След няколко месеца почивка на сцената се завръща един от основателите на организацията – Targy, кaто освен него ще се изяви и колегата му acidtrip. Konspirator и Mocks този път няма да се подвизават заедно зад пулта като High Roll, а ще предложат типичните за тях селекции, доказали се в стотиците партита зад гърба им. Края на вечерта ще сложи машината за бийтове и собственик на лейбъла Metafiziq, Ogonek. Освен селекцията от разнообразен дръм-ен-бейс, присъстващите ще могат да се насладят и на солидно количество звук, предоставено от световнопризнатата българската марка Clear Sound. Осветлението и LED екраните също ще допринесат за по-доброто възприятие на партито.

Ето и пълната програма:

22:00 - 22:45 - warmup mashup

22:45 - 23:45 - acditrip

23:45 - 00:45 - L 33

00:45 - 01:30 - Konspirator

01:30 - 03:30 - STATE OF MIND

03:30 - 04:15 - Mocks

04:15 - 05:00 - Targy

05:00 - 06:00 - Ogonek

Продажбата на билетите преминава при огромен интерес, като предварителните бяха разпродадени за две седмици, а в момента могат да бъдат закупени на стойност от 15 лева.

В деня на събитието цената ще е 20 лв. и е добре всички, които искат да чуят State Оf Mind, да не чакат последния момент, а да посетят офисите на Eventim в цялата страна или онлайн на www.eventim.bg, препоръчват организаторите.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички