Музика, текст и аранжимент


Музика, текст и аранжимент

4454

Събитието Sounds Like Nothing, комбиниращо музика и текстове – концерт на The Barbarones и четене на текстове от поетите Стефан Иванов и Дилян Еленков, предстои в месечния афиша на популярния столичен Studio Sounds Like.

Както MySound.bg вече огласи, изявата е от 21.00 ч. на 16 април, вторник.

Вход: 5 лв.

Вечерта носи името на последния клип на The Barbarones (Барбароунс), излязъл официално на 14 март, който е дело именно на Дилян Еленков, Дмитрий Ягодин и Иво Недялков.

Виж го ТУК!

Всичко за групата - на www.thebarbarones.blogspot.com. Както винаги, на концерта ще можете да намерите и физически копия от дебютния албум и EP-то на формацията.

Първата книга на Стефан Иванов, "4 секунди лилаво", е издадена през 2003. Следват стихосбирките "Гинсбърг срещу Буковски в публиката" (2004) и "Списъци" (2009). Публикувал е текстове в сп. "Егоист", "Една седмица в София", "Капитал Лайт", "Интро", Hustler, в. "24 часа", "Литературен вестник", "Сега", "Култура" и много други. От началото на 2005 промоутира стиховете си в клубове заедно с групи като Leepra Delux и Bluba Lu, както и с други поети - Радослав Парушев, Момчил Николов, Тома Марков. През 2011 печели наградата на публиката на "София: Поетики". Пиесата му в съавторство с Иван Добчев "Медея, майка ми" в момента се играе в "Сфумато". Повече за него: www.siv.sofiascape.com

Дилян Еленков, освен основател и двигател на групата Кака Сяра, е автор на книгата "Ципове, копчета, дни" (2011, изд. "Арс"), на десетки други стихове и разкази, както и на няколко сценария. Филмът по негов сценарий "5 метра коридор" печели награда за най-добра анимация на Филмово предизвикателство Sofia Short Challenge 2. Публикувани текстове в "Капитал лайт", "Литературен клуб", "Кръстопът" и други. Последното, което той казва за себе си, е:
"цигулка, виола, виолончело, контрабас; флейта, обой, кларинет, фагот и контрафагот;
тромпет, цуг тромбон, еуфониум и туба; тимпани, голям барабан, малък барабан, чинели, дайре – тс тс дзън; триангел, ксилофон, маримба, вибрафон, глокеншпил и камбани".

Повече за него: http://dilyantski.blog.bg/profile.php

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/#!/events/492982944092669/

Studio Sounds Like
е на бул. "Цар Освободител" 8, срещу Руската църква.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички